2777
2789
نه من رو به کسی ندادم هیج وقت تو زندگییم دخالت کنه

من داداشمم اصرار داره میگ دایی میخوام بشم   مامانمم  ولی خانواده شوهرو یبار اول سرویس کردم ک نمیکن دیگ

خدا جونم مواظب پسرم باش😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین الان یک سیب به هر کدوم ما بدن هر کدوممون یک مدلی شروع به خوردن میکنیم( یکی پوست میگیره. یکی خرد میکنه. یکی با پوست میخوره و...) 

این موضوع به این کوچکی هر کی یک مدلی تصمیم میگیره به خوردن سیب

حالا شما تصور کن تو مشکلات بزرگتر هر کسی تصمیمش متفاوته پس هیچ وقت با فکر خودتون در مورد دیگران نظر ندید مخصوصا که طرف دیگه نیست از خودش دفاع کنه

شاید یکی دوست پسرش باهاش رابطه داشته باشه بعد ترکش کنه خودکشی کنه اما همه اینطور نیستند

شاید بعضی ها از لحاظ عاطفی انقدری کمبود دارن که با ترک شدن از طرف دوست پسر اقدام به خودکشی کنند

شاید یکی انقدر ضعیفه و قدرت تحلیل پایین داره که نمیتونه با مشکل رو به رو بشه و فقط میخواد خودشو بکشه

شاید یکی مشکل اعصاب داره و...

پس حتی فکری که از ذهنتون میگذره رو به زبون نیارید چون تو این شرایط امکان شایعه پراکنی بسیار زیاده و مدیون کسی که مرده و خانوادش و.. می شوید!

راستی اگه بخواهیم زیرکانه تر نگاه کنیم اگه اگه اگه به خاطررر رابطه باشه یعنی دختر از ترس آبرو اقدام به این کار کرده و کسی که به فکر آبرو باشه نمیاد جلو در خونه پسره خودکشی کنه که هر کسی یک حرفی پشتش بزنه چون اینطوری خیلی بیشتر آبروریزی میشه!

البته این نظر منه!

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤
😙😙😙😙😙 دلم وا شددددددد 

عزیزم من الان ۲۵ سالمه میگم بچه ام هنوز😂حالا یه ساله هم عقدم تا دو سال دیگه هم نی نی نمیخوام میخوام خوشبگذرونم.....اولویت زندگیت خودت باش عزیزم برای دل خودت زندگی کن ولذت ببر......بعد هر وقت احساس کردی از همه لحاظ امادگی داری بچه دار شو و لذت ببر.....این چیزی نیست بخوای بخاطرش خودتو اذیت کنی گلم

برای گم شدن همیشه نباید  توی کوچه پس کوچه های غربت باشی گاهی وقت ها توی اتاق خودت! میان تک تک خاطراتت گم میشی! اون وقت باید خیلی به عقب برگردی  تا خودت رو پیدا کنی...
عزیزم من الان ۲۵ سالمه میگم بچه ام هنوز😂حالا یه ساله هم عقدم تا دو سال دیگه هم نی نی نمیخوام میخوام ...

من مستقل زندگی میکنم  دورم از خانواده ام امادگیشم دارم دوس دارم ولی ب قول دوستان زوده یکم بگذره بعد 

خدا جونم مواظب پسرم باش😍
من مستقل زندگی میکنم  دورم از خانواده ام امادگیشم دارم دوس دارم ولی ب قول دوستان زوده یکم بگذره ...

تاپيكمو زدم بنامت برو حالشو ببر    

پس کی تو کوچه ما عروسی میشه😧