2777
2789
عنوان

زود بگید چی جواب شوهرم رو بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 38 پست
 دیگه چند بار خودمو کوچیک کنم خودش نمیزاره کار کنم از اونور اینجوری پول میده آخه ۵۰۰ چیه

باید بزاری یه بار جلو مهمون کم بیاد بعد اونجا میفهمه خودش 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی برا خودت بلغور میکنی؟ مادرم داره میاد بازدید عیدم رو پس بده بگم نیاد؟ فقط تایپ کردن رو بلدین فکر ...

اگه دهنت برای شوهرت باز میکردی وضع و روزت این نبود که با 500 بخواد دهنت ببنده

فقط میتونید پاجه بقیه رو بگیرین 

به جای خالی کردن عقده هات اینجا برو سر شوهرت خالی کن کن اینجوری برات دغدغه نشه

بعدم برا مادرت خرج کردی دیگه دلیلی نداره بنالی برای مادرشوهرت و هفت پشت غریبه نبوده ک جوش 2 تومن میزنی

بدرود

اگه دهنت برای شوهرت باز میکردی وضع و روزت این نبود که با 500 بخواد دهنت ببنده فقط میتونید پاجه بقیه ...

برو بابا عقده ای تویی لابد خودت دهنت همه جا بستس میای اینجا تو تاپیک بقیه ابراز وجود میکنی ، احمق جان من نگفتم وای ۲ تومنم گفتم داره وضعش خوبه خرج نمیکنه ، خوشحال میشم جمع کنی بری از تاپیکم

مهمونی ک خودش خودشو دعوت میکنه نیازی نیست براش این همه هزینه کنی  قبول دارم.گرونیه ولی خب با ه ...

شما تو دهاتی لابد اونجا اینجوری مرسومه ما بالا شهر تهرانیم یه ظرف میوه خودش نزدیک ۲ تومن میشه

اینم تربیتته

با این سطح مغز حق میدم شوهرت بهت پول نده, الان من چی گفتم ک ربطی دادی به تربیت؟ 

...What the fu                                                      
خدایی با ۵۰۰ میشه مهمونی داد یه مرغ بگیر ۳۰۰ صد هم برنج صد هم  میوه بخر سیب و پرتقال کیلو ۳۰ تو ...

مهمونی فقط مرغ و پرتقاله؟مامان من هر بار میریم بیا ببین چیکار میکنه