2777
2789
عنوان

هرچند روز از خونه بیرون میرین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1666 بازدید | 103 پست
قبلا که شاغل بودم هروز الان که نمیرم ماهی یه بار بعضی وقتام سه هفته یه بار الان اون هفته سه شنبه از ...

دوس داری این روند رو ؟ فک کنم باید باشگاهی جایی بریم یا حتی پیاده روی

هیچی ...دنیای پوچ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا از مسافرت خوشت نمیاد ؟ منم از استرسش خوشم نمیاد ولی وقتی برم میگم چه کار خوبی کردم

چون وسواسم باید همه چیز کول کنم از خونه ببرم با خودم 

جایی هم اجاره کنیم باید کل پریزا و دستگیره های در رو تمیز کنم و خیلی کارای دیگه .بعد از کرونا اینجوری شدم 

خونه دوست نمیرم چون دوستی ندارم که خونه داشته باشه خرید هم نمیرم بدم میاد ولی بجز این دوتا همه جا ...

خوبه ،من‌حتی سوژه واسه بیرون رفتن ندارم ،پارسال هرروز بیرون بودم واسه کار اداری 😄

هیچی ...دنیای پوچ

چون وسواسم باید همه چیز کول کنم از خونه ببرم با خودم  جایی هم اجاره کنیم باید کل پریزا و دستگی ...

آهان از این لحاظ خب باید یواش یواش ترکش کنی ،من از بس دستمو ششته بودم الانم هنوز درست نشده ،کافیه یه روز کرم نزنم ،گوشیمو الکل زدم سوخت ،هنوزم تا مغازه برم الکل میزنم ،باید به خودت بگی فلان کارو نمیکنم ایشالا اتفاقی نمیفته ،دو تا سه بار تکرار کنی تا عادتت بشه

هیچی ...دنیای پوچ

من شاید ۳ یا ۴ ماه یه بار برم بیرون  اونم مامانم با اوردنگی منو میندازه بیرون میگه برو یه دوری ...

😅😂خب پس تو هم خونه دوس داری ،الان هوا علالیه ،ما حیاطمون عین شمالع همش میگم دیگه مسافرت رفتن نداره

هیچی ...دنیای پوچ

من قبلا که شاغل نبودم هفته ای ۳بار میرفتم پیاده روی ، خرید دلی و گشت و گذار حالا که شاغل و اداریم هفته ای یک بار 

من ۲۷ سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک، عاشق سفر علاقه‌مند به مطالعه و شیفته‌ی دنیای کتاب‌ها هستم.⁦❤️⁩

من قبلا که شاغل نبودم هفته ای ۳بار میرفتم پیاده روی ، خرید دلی و گشت و گذار حالا که شاغل و اداریم هف ...

باید همین برنامه ریزی رو بکنم منم ،خونمون نزذیک خیابون دربند هست ،جون میده واسه پیاده روی ،منم چندسال شاغل بودم اصن وقت به چیزی برام نمیرسید

هیچی ...دنیای پوچ