2821
2789

خیلی بده این قضیه منم هرکاری میخوام بکنم همش مردم میان تو ذهنم..اعصابم خراب شده

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببینید منم واقعا متوجه میشم دارم آسیب میبینم اما هیچ جوره نمیتونم ترک کنم...این که میبینم یه عده بدو ...

یه راه حل اسون داره 

ب خدت برس با تمامه چیزایی ک در دسترست هست 

حتی یه ماسک صورت ساده 

شکر گزار خدا باش تحت هر شرایطی 

بشین یکم با خودت فکر کن همونجوری ک نداشته هاتو با بقیه مقایسه میکنی داشته هاتم مقایسه کن 

مثلا فلانی اینو نداره ولی من دارم خدایا شکرت که فلان چیزو بم دادی 

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️
یه راه حل اسون داره  ب خدت برس با تمامه چیزایی ک در دسترست هست  حتی یه ماسک صورت ساده&nb ...

ببین شاید یکی سبک زندگی منا ببین فکر کنه پدرم پولداره حرف شما را خیلی خواهرام بهم میزنن دو روز اینجورم باز روز از نو روزی از نو

ببین جوری شدم که حتی اگه مشغولم باسم بازم ذهنم مشغوله...به نظرتون برم مشاوره؟

میتونین خودتون مطالعه کنید، سریع تر از مشاوره به نتیجه برسید.

ببین مقایسه تاحدی گریز ناپذیره، جز فطرت آدمه. این قبول؟

ولی اگه توهر مقایسه شما فقط متوجه کمبوهاتون میشید، احتمالا جای چیزی توی زندگی شما واقعا کمه! 

خودتون بهتر از هرکسی میدونید چی کمه. تلاش کنید قدم بردارید تا کسبش کنید. من این راهو انتخاب میکنم. کاری ندارم چن درصد مردم اون عنصرو دارن ندارن، وجود من اون عنصرو میخاد برای کسبش تلاش میکنم.

راه بعدی اینه که پذیرش کنی. باغم با گریه کردن قبول کنی که اون عنصر برای من دست نیافتنیه. دیدی اونایی که دور از جون مادر ندارن زندگیشو باکسی مقایسه کنه؟؟؟ مقایسه نمیکنه چون گریه هاشو قبلا کرده، غم ابدی و پذیرفته و دیگه مقایسه نمیکنه. برای ماشین مذل بالاهم غم ابدی و قبول کن و دیگه ماشینتو مقایسه نکن. مثلا ماشین

در هر دوی این مسیر که گفتم مقایسه تو زندگی کمتر میشه، دیگه بعدا مقایسه نمیکنید. 

خوب اول از همه فوتبال بعد آهنگ بعد فیلم ترسناک بعد کتاب های ترسناک بعد دوستای مجازی و شب بیداری و صل ...

ببین به نظرم مادرتون داره شما را راهنمایی میکنه و راه درست را بهتون نشون میده

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز