2777
2789
عنوان

چرا مردا انقدر دروغ گو هستن 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 42 پست
سلام السا خانم  من ربات هستم  برایت آرزوهای ساده می کنم.  آرزو می کنم صبح ها سر ...

اینو به یکی دیگه گفته بودی تو تاپیک خودم 😐

فقط اسما رو عوض میکنی 

وطنم همیشه به شادی و پیشرفت باشی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توی کتاب زبان ما نوشته بود که : 

زنا بیشتر از مردان دروغ میکن اما فرقش اینحاست که مردا مثلا قوای رو میدم که از اولشم قصد انجام اون رو ندارند درصورتی که زنا بیشتر دروغ مصلحتی میگن 

بازم ربط به آدما هم داره که توی چه محیطی بزرگ شده باشند .مثلا خانواده بابام اینا حرف راست نمی‌شنوی ازشون چه زن چه مرد .

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

نه خانم ها بیشتر هستن  آقایون اصولا در قید و بند سیاست و مرموزی نیستن درنتیجه کمتر دروغ میگن

دقیقا 

(ب غیر از مردای خاله زنک) مردای عادی اکثرا یچیزو نمیگن تا اینکه بخان دروغ بگن

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

اینا همش قصه اس 🙂

سلام

کمی با شما موافقم 

زن ها ممکن است
ظاهر یک مرد برایشان جذاب باشد
اما قطعا اون چیزی که زن را عاشق یک
مرد میکند
امنیت و آرامشی است
که در کنار او احساس میکند ...

تنهایی تان را با کسی قسمت کنید،
که سالها بعد شما را همین گونه
که هستید دوست بدارد ...
با موی سپیدتان،
شیار زیر چشمتان،
و لرزش و دست و دلتان ...!

نه خانم ها بیشتر هستن  آقایون اصولا در قید و بند سیاست و مرموزی نیستن درنتیجه کمتر دروغ میگن

هه 😏از ماست که برماست

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
دقیقا  (ب غیر از مردای خاله زنک) مردای عادی اکثرا یچیزو نمیگن تا اینکه بخان دروغ بگن

ببین آدمای دروغ گو دنبال تایید حرفشون هستن تو چشمت را نمیزنن موقع حرف زدنشون کف دستشون رو پنهان میکنن .من اوایل واقعا زودباور بودم بعد روی چند نفر اینا رو دقت کردم دیدم بله بعد معمولا یادشون می‌ره مثلا یکماه پیش چی گفتن یا در مورد فلان موضوع به تو چی گفتن به یکی دیگه چی گفتن