2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاکشن عالی بود با کودش

😂😂😂

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
شرابطش فقط شانسه 

چطور شانس؟ آخه منم میخوام اقدام کنم فکر کردم قرص و اینا تاثیرگذار باشه

🌱دلم یکیو میخواد که توی بدترین حالتام و کلافه ترین وضعیتم به اندازه وقتایی که خوب و آرومم دوسم داشته باشه(๑ت๑) ████████▒▒80%  

عروسمون بچه اولشو تو سن ۱۷ سالگی باردار شد 

دومیشو موقعه عروسی من گفت میخوایم تو که عروسی کردی اقدام کنیم بیا تو هم اقدام کن بچه هامون هم سن و سال شن

ماهم خوش خیال گفتیم باشه..

اون دقیقا دوماه بعد عروسی من باردار شد و الان عشق عمه ۱سال و نیمشه و من درگیر دارو و امپول 

اولین اقدام به بارداری ۱۳ابان ۱۴۰۰ منتظرم همین روزا بیای تو دلم💔 امروز ۷ ابان ۱۴۰۲ و هنوز منتظرم بیای تو دلم مامانی...مامان جان من چه خطایی کردم که خدا تورو بم نمیده؟💔بالاخره حاجتموو گرفتم و اومدی تو دلم مامانی😍😍😍 بعد از اصلاح سبک و کلی دکتر و امپول..وقتی با تن و روح خسته همچنان تلاش میکردم رفتم اعتکاف و از ته دلممم دعاا کردم و مهمتر از همه ختم صلوات حضرت زهرا رو گرفتم درست ماه بعدش تو حرم امام رضا بوددم و اونجا هم به جوادش قسم دادم و صلوات خاصه حضرت زهرا فرستادم...وقتی برگشتم خونه حالت تهوع هام شروع شد ۲۷ فروردین ۱۴۰۳فهمیدم ۸ هفته ااس تو دلمی ...وقتی صدای قلبت رو شنیدم اشکام گوله گوله ریخت ...تازه مامانی خانم دکتر تاریخ لقاح رو تقریبا ۲۰ روز بعد از اعتکاف محاسبه کرد🥰🥰🥰 شما هدیه ی خدایی..شما هدیه ی حضرت زهرایی😇😇..واسه تمامممم حاجت دارا تمام کسایی که منتظرن دعا کنید بد دردیه
تو سن کم انگار اکثرا با بار اول باردار میشن

سن ۱۹تا ۲۱ایده آل ترین سن برای بارداری هست 

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
۱۹سالته بعدش بارداری

نه باردار نیستم

عروسمون بچه اولشو تو سن ۱۷ سالگی باردار شد  دومیشو موقعه عروسی من گفت میخوایم تو که عروسی کردی ...

ایشالا خدا به شما هم میده، دوستم بعد از 8 سال چشم انتظاری باردار شده، ایشالا برا شما به زودی اتفاق بیفته عزیزم

عروسمون بچه اولشو تو سن ۱۷ سالگی باردار شد  دومیشو موقعه عروسی من گفت میخوایم تو که عروسی کردی ...

فقط از فکر و استرس‌ بیا بیرون، دیدم وقتی بیخیال میشن همون ماه باردار میشن

نمیدونم عزیزم شایدم تاثیر داشته باشه منم سه ماه قبل عروسیم رفتم دکتر چون دقیقا بعد عروسیم بچه میخواستم بهم فولیک اسید و ویتامین دی داد گفت بخور مشکلی نداری سنت کمه...

الان ۲سال و ۴ ماهه گذشته...

بعضیا هستن سریع باردار میشن..

به حرمت همین عید فطر از خدا میخوام حتی حتی یک ماهم یک ماهم منتطر نی نی نمونی...

انتظار انقد سخته برای دشمنم نمیخوام...

اولین اقدام به بارداری ۱۳ابان ۱۴۰۰ منتظرم همین روزا بیای تو دلم💔 امروز ۷ ابان ۱۴۰۲ و هنوز منتظرم بیای تو دلم مامانی...مامان جان من چه خطایی کردم که خدا تورو بم نمیده؟💔بالاخره حاجتموو گرفتم و اومدی تو دلم مامانی😍😍😍 بعد از اصلاح سبک و کلی دکتر و امپول..وقتی با تن و روح خسته همچنان تلاش میکردم رفتم اعتکاف و از ته دلممم دعاا کردم و مهمتر از همه ختم صلوات حضرت زهرا رو گرفتم درست ماه بعدش تو حرم امام رضا بوددم و اونجا هم به جوادش قسم دادم و صلوات خاصه حضرت زهرا فرستادم...وقتی برگشتم خونه حالت تهوع هام شروع شد ۲۷ فروردین ۱۴۰۳فهمیدم ۸ هفته ااس تو دلمی ...وقتی صدای قلبت رو شنیدم اشکام گوله گوله ریخت ...تازه مامانی خانم دکتر تاریخ لقاح رو تقریبا ۲۰ روز بعد از اعتکاف محاسبه کرد🥰🥰🥰 شما هدیه ی خدایی..شما هدیه ی حضرت زهرایی😇😇..واسه تمامممم حاجت دارا تمام کسایی که منتظرن دعا کنید بد دردیه

ب بدن طرف ربط داره مثلا همچی اگ مرتب باشع خصوصا تیرویید وضعیت تخمدان و رحم اگ تنبلی تخمدان نداشته باشه طرف و وزنش خوب باشه وضعیت اسپ..رم خوب باشه همچی اوکیهه یعنی شانس بارداری بالا میره شما قبل اقدام برو دکتر با دکتر صحبت کن معاینت کنه اگ مشکلی نبود اقدام کن انشاله  باردار میشی

سن ۱۹تا ۲۱ایده آل ترین سن برای بارداری هست 

منم اقدام سنم کم بوو ۲۳ سالم بوو الانم هنوز پیر نشدم ۲۵ سالمه و بازم سنم اونقدر نیست که بخوام مشکلی داشته باشم ولی خدا نخواسته برام ...

بازم توکل برخدا همچنان تلاش میکنم