2777
2789
عنوان

بی بی چک+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 28 پست
مهم که بارداری خیلی ها حسرت شو دارن

من خودمم نه سال ازدواج کردم.دوتا سقط داشتم

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

شور شوق نداری چرا

اخه گلم تو اقدام نبودم

بعدم خیلی مشکوک ممکن اصلا باردار نباشم

واینکه به شدت کمردرد دارم

امانم بریده

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
شور شوق نداری چرا

الان همش شک دارم

گفتم مطمئن بشم باردار نیستم برم برای درمان کمر درد

خوشبحال بارداری

اولین اقدام به بارداری ۱۳ابان ۱۴۰۰ منتظرم همین روزا بیای تو دلم💔 امروز ۷ ابان ۱۴۰۲ و هنوز منتظرم بیای تو دلم مامانی...مامان جان من چه خطایی کردم که خدا تورو بم نمیده؟💔بالاخره حاجتموو گرفتم و اومدی تو دلم مامانی😍😍😍 بعد از اصلاح سبک و کلی دکتر و امپول..وقتی با تن و روح خسته همچنان تلاش میکردم رفتم اعتکاف و از ته دلممم دعاا کردم و مهمتر از همه ختم صلوات حضرت زهرا رو گرفتم درست ماه بعدش تو حرم امام رضا بوددم و اونجا هم به جوادش قسم دادم و صلوات خاصه حضرت زهرا فرستادم...وقتی برگشتم خونه حالت تهوع هام شروع شد ۲۷ فروردین ۱۴۰۳فهمیدم ۸ هفته ااس تو دلمی ...وقتی صدای قلبت رو شنیدم اشکام گوله گوله ریخت ...تازه مامانی خانم دکتر تاریخ لقاح رو تقریبا ۲۰ روز بعد از اعتکاف محاسبه کرد🥰🥰🥰 شما هدیه ی خدایی..شما هدیه ی حضرت زهرایی😇😇..واسه تمامممم حاجت دارا تمام کسایی که منتظرن دعا کنید بد دردیه
اوهوم،اگه باردار باشم یعنی لقاح دیر انجام گرفته

من الان باردارم،برا منم همینطوری بود

حتی از موعد دومین پری که گذشت،دوباره بی بی،چک زدم،اونم همینطوری کمرنگ بود،علتش رو نمیدونم

هفته ۸ بارداری ام رفتم ازمایش بتا بالای ۲۰۰۰ زده بود

پناه یک ملت در پناهگاه نبود !🖤...حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

من الان باردارم،برا منم همینطوری بود حتی از موعد دومین پری که گذشت،دوباره بی بی،چک زدم،اونم همینطور ...

چی بگم والا

گیج گیجم

من بی بی هام یا کاملا منفی بودن سفیدسفید یا کاملا مثبت وکاملا پررنگ

عکس از بی بی کمرنگت نداری؟

چی بگم والا گیج گیجم من بی بی هام یا کاملا منفی بودن سفیدسفید یا کاملا مثبت وکاملا پررنگ عکس از ب ...

نه نزدیک زایمانمه،همون موقع انداختم رفت،به خیال اینکه منفی هست

ولی دومین پری هم که نشدم،گفتم لابد یه چیزی هست،دوباره بی بی چک زدم و خودم اصلا هاله رو نمی دیدم،همسرم گفت ببین خیلی کمرنگ  دیده میشه

بعدش رفتم ازمایش و دیگه مطمئن شدم

برا منم قبلا خیلی پر رنگ میشد،سر بچه اولم،یه هفته قبل از پریودم یه بی بی چک زدم و پر رنگ بود،هنوز پری عقب نیفتاده بود

سر این اصلا باورم نمیشد مثبت باشه

پناه یک ملت در پناهگاه نبود !🖤...حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

بارداری کمرنگ افتاده احتمالا بخاطر ناشتا نبودنه

عه،چه اشتباهی کردم

بلافاصله مانتوم درآوردم رفتم تست زدم

کاش صبر میکردم تاامروز صبح

نه نزدیک زایمانمه،همون موقع انداختم رفت،به خیال اینکه منفی هست ولی دومین پری هم که نشدم،گفتم لابد ی ...

خدا بچه هاتون حفظ کنه

من چون دوتای قبلیم سقط شدن دوست داشتم تحت نظر باشم

اینم اگه مطمئن بشم باردارم واقعا خوشحالم میکنه