2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 22 پست
برا من بعد از ۴ماه اروم اروم الانم نزدیک ۱۰ماهه عمل کردم هنوز ورم دارم و جا نیفتاده

مال شما مشکلش چی بود عمل کردی توام مثل من احساس میکردی خیلی کوتاه و سربالا شده

عزیزم بینیت جدیده هنوز زوده واسه گریه کردن حداقل یکسال تا دوسال اگه گوشتی بوده زمان میخواد اما بعد ۶ ...

استخوانی بود توروخدا برام دعا کن از این حس و حال بیام بیرون از این افسردگی شب و روز گریه میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر شما خودتو اذیت کردی منم میخوام بینیمو عمل کنم روحیه حساسی دارم میشه از تجربت بگی ؟منم مطمعنم افسردگی میگیرم اما خیلی دوست دارم عمل کنم ولی میترسم مادرم میگه نه ام خودم و همسرم دوست داریم

چقدر شما خودتو اذیت کردی منم میخوام بینیمو عمل کنم روحیه حساسی دارم میشه از تجربت بگی ؟منم مطمعنم اف ...

اگه مث من روحیت حساسه و صبرو حوصله نداری حداقل ۶ماه صبر کنی تا فرم بینیت خودشو نشون بده عمل نکن چون مث من افسرده میشی من کلا خودمو داغون کردم میدونی چیه من دچار وسواس فکری شدم یه ساعت خوبم یه ساعت بد هرباری به یه چی گیر میدم 

اگه مث من روحیت حساسه و صبرو حوصله نداری حداقل ۶ماه صبر کنی تا فرم بینیت خودشو نشون بده عمل نکن چون ...

منم مثل شما شدم متاسفانه دوماهه عمل کردم بینیم کوتاه شده و نوک بینیم فرمش زشته حالم خیلی اصلا ذهن وفکرم کلا شده بینی باورت میشه نصفه شب یهو از خواب میپرم یادم میفته یه بینیم و بغض گلمو میگیره واقعااادم حساس نباید عمل کنه 😭بخدا اونایی که دماغشون کج میشه نامتقارن میشه چیکار میکنن اگه من بودم اصن دیگه زنده نبودم هر چند الانم فرقی با مرده متحرک ندارم و ذهنم اشفته وداغونه😔😔

بینی رو چجوری کوتاه میکنن اصلا کوتاه میشه؟

اره میشه بینی من شده اینجوری

نوک بینیم کوتاه شده کل شده انگار کلوملای بینیم عقبه یعنی از نیمرخ مشخص نیس از روبه رو پره های بینیم وسوراخا مشخصه و وقتی از بالا نگاه میکنی نوک بینی قشنگ مشخصه کوتاه یعنی پره ها پایین تر نوک بینیه 🥺😑😑من 2 ماه شده روز به روز دارهبیشتر از چهرم بدم میاد نمیدونم تا یکسال دووم میارم یا نه💔فکر وذهنم شده بینیم وچهرهم که خراب شده و کاریم از دستم بر نمیاد جزتحمل ولی بازم سخته برام