ridanyzahraf مدیر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9484 عنوان نامزد شکاک | مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 25 پست الکی شک میکنه امشب تو صفحه چت خابن برد میگه تو داری با یکی دیگ مبچتی تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت 1403/01/22 | 04:33 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یک_فنجان_عشق عضویت: 1400/06/02 تعداد پست: 2300 وقتی چنین چیزی باشه باید نقش خوب بازی کنی تا باعث تردید نشه وقتی ساعت1چت کنی بخوابی ساعت4بیدارشی طرف ... نه نداره چون انسانه خوابش دست خودش نیست که بعدش بیدار شده یادش اومده داشته باهاش چت میکرده گوشیو برداشته که بهش بگه خدا یه چیزی میدونست که تو رو بهم داد پسرم ❤️ مرهم همه زخم هام شدی
ridanyzahraf مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9484 بزار گمشه بابا از الان خودتو کوچیک نکن هزار دفعه این اتفاق افتاده تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت
ridanyzahraf مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9484 ://///چرا انقد توضیح میدی واسه کاری که نکردی؟هوف یعنی از الان تا وقتی که بیدار بشه من عذاب کشیدو تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت
دلتنگی_من_هیییی عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 1263 هزار دفعه این اتفاق افتاده پس ببخشیدا ببخشیدبی ادبی میکنم خودت چسش میکنی ولش کن به حال خودش درست میشه
ridanyzahraf مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9484 پس ببخشیدا ببخشیدبی ادبی میکنم خودت چسش میکنی ولش کن به حال خودش درست میشه امیدوارم تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت
68013 عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 2832 نه نداره چون انسانه خوابش دست خودش نیست که بعدش بیدار شده یادش اومده داشته باهاش چت میکرده گوشیو بر ... بله درسته انشالله چنین باشه😂
دوناتچه عضویت: 1401/01/27 تعداد پست: 108 یعنی از الان تا وقتی که بیدار بشه من عذاب کشیدو تروخدا خودتون رو سر کاری ک نکردین انقد با توضیح و دلیل کوچیک نکنید.ببخشیدا ولی ب درک که نمیخواد باور کنه.ذهنش مریضه که همرو اینطور میبینه
ridanyzahraf مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9484 تروخدا خودتون رو سر کاری ک نکردین انقد با توضیح و دلیل کوچیک نکنید.ببخشیدا ولی ب درک که نمیخواد باور ... ازدواج با ادم شکاک اشتباهه اینجوری اگه جدا بشیم ابرووم رفته.... همه فامیل میدونن بد میشه برام میکن لابد دختره عیبی داشته تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت
دوناتچه عضویت: 1401/01/27 تعداد پست: 108 ازدواج با ادم شکاک اشتباهه اینجوری اگه جدا بشیم ابرووم رفته.... همه فامیل میدون ... هرکی هرچی دوس داره بگه .میخوای یکعمر خودتو با شکاک بودن هاش از بین ببری؟تازه معلوم نیس چه اخلاقای ب دیگه ای هم داره
شکوه1377 عضویت: 1402/07/23 تعداد پست: 8168 بیمارییه قابل درمان سخته ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔 خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
ridanyzahraf مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9484 هرکی هرچی دوس داره بگه .میخوای یکعمر خودتو با شکاک بودن هاش از بین ببری؟تازه معلوم نیس چه اخلاقای ب ... ای کاش به خانوادم معرفی نمیکردم حداقل یه مدت یواشکی باهم بودیم اگه کات کنیم که ابروم میره ولی اون موقع راحت میشدم تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت