2777
2789
عنوان

شمع تراپی

| مشاهده متن کامل بحث + 14455 بازدید | 57 پست

شمع انرژی منفی ها رو میگیره اگه دقت کنین شبای قدر شمع روشن میکنن .لحظه سال تحویل شمع روشن میکنن. ویه چیز دیگه هم که هست اینه که کس دیگه برامون دعا کنه احتمال براورده شدنش زیاده البته که تو کار خدا نمیشه دخالت کرد ولی من نتیجه دیدم از شمع تراپی و واقعا بهش باور دارم هر مشکلی برام پیش بیاد میگم برام انجام میدن .دعا و شرایط خاصی داره اینکه طرف قلبش پاک باشه بیشتر جواب میگیری اینا که پول زیادی میگیرن قطعا برای پول این کار میکنن .باید قابل اعتماد باشه طرف .این خانمی که من میشناسم خیلی کم میگیره از من خواستن در مقابل براورده شدن حاجتام کارشو تبلیغ کنم .من شماره اش و میزارم فقط روبیکا و تلگرام جواب میده تماس جواب نمیده . آنا خانم 09965332471

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم همش الکیهوارد رابطه جدید شدم که واقعا سگش شرف داره به اون قبلیه

شمع تراپی باید اصولی انجام بشه خدایی خودم اموزش دیدم ولی انجام نمیدم تو یک گروه به خیلیا اموزش مجانی دادم و خودشون دارند پول درمیارن خیلی راضی ان باید خودتون انجام بدین بهتره

این روش کمتر ادمهامیفهمن وخیلیاداخل اینستا واینا شمع تراپی میکنن وفقط پول میگیرن بعدشم معلوم نیست جو ...

عزیزم من شنیدم واسه کسایی که سنگینی دارن و اینا باید ۲۱شب پشت سر ام انجام بدن درسته؟