چقدر جدی بگیرم حرفش رو در ضمن گفت به کسی نگو حتی شوهرت
کدومش و دلت میخواد ؟ امیدوارم همون بشه .
ببین تو هفته های پایین دستگاه تناسلی جنین دختر و پسر یکیه .هیچ فرقی نداره .
من میگم همینجوری شانسی گفته بهت .
مثلا اگه میگفت ۷۰ درصد دختر میشد رو حرفش حساب کرد .
سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷
کدومش و دلت میخواد ؟ امیدوارم همون بشه . ببین تو هفته های پایین دستگاه تناسلی جنین دختر و پسر یکیه ...
من یه پسر دارم راستش فرقی برام نداره ولی همش تو فکرمه بدونم چیه خوب ذوق دارم اگر تاپیک های قبلم رو بخونی میفهمید با چه سختی باردار شدم ذوق دارم اسم انتخاب کنم و لباس بخرم ....
من یه پسر دارم راستش فرقی برام نداره ولی همش تو فکرمه بدونم چیه خوب ذوق دارم اگر تاپیک های قبلم رو ب ...
عزیزم میگذره این روزاهم .منم مثل تو بودم .ولی تا آنومالی صبر کردم .عکس ان تی رو بزار دوست مو تگ کنم .
انقدر بلاعه واسه همه رو درست میگه 😆
سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷