2777
2789
عنوان

تشنج نوزادی

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 28 پست
چرا بدتر میشه. من هنوز نزاشتم کمپرس سرد. چون روزا میخوابه. دیشب اصلا نخوابیده بود. نخواستم دذیت بشه

چون یکی خیلی وقت پیش گذاشته بود گفت پسرم بدتر شده من به چشم یا تجربه ندارم از کمپرس آب سرد شاید خوب باشه نمیدونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواب بود اول قطره فلج اطفال داد خواب و بیدار شد. بعد واکسن زد. نیمه خواب بود. زیادم گریا نکرد. بغلش ...

چون توی خواب بوده ترسیده

😍تو قرار دل بی قرار من و بابایی،روشا جانم😍

استامینوفن شو هر 4ساعت دوبرابروزن بده با یک قطره اضافه.تن شویه با آب ولرم حتما باید ولرم باشه وگرنه تب و لرز میگیره.اب سیب بهش بده با آب گلابی مث آب رو آتیش از استامینوفن تاثیرش بیشتره .لباس خنک تنش کن من دوروزه پیش واکسن 6ماهگی دخترمو زدم  نسبت ب واکسنای قبلیش بیشتر تب میکرد همش 37.2خیلی ترسیدم ب دکترش گفتم گفت اگه38بود و استا مینوفن دادی بعد 20دقیقه پایین نیومد حتما شیاف 125استامینوفن واسش بزار.حواست بهش خیلی باشه من چشمم بدجور از تب ترسیده اینکه یکدفعه از خواب می‌ره بخاطر تب بالاست خنکش کن.ب پیشونیش آب و نشاسته حل کن بکش زود خنک میشه

میگن یکی تو زندگیته ...چی بگم تونسته دیگه.... میگن بعدمن اون مثل اینکه رو اون شونه‌ای که من سرم بود تکیه میده....🚬

استامینوفن شو هر 4ساعت دوبرابروزن بده با یک قطره اضافه.تن شویه با آب ولرم حتما باید ولرم باشه وگرنه ...

میشه بگی آب و نشاسته چجوری حل کنم؟ به چه نسبتی؟ باید غلیظ باشه؟ من خودم واقعا از تب میترسم. وز وقتی بچه دوستمون از تب تشنج کرد و متاسفانه چشماش انحراف پیدا کرد خیلی میترسم. بچه من دو ماهشه شیاف نمیشه گذاشت ولی قطره میدم هر چهار ساعت. ۴۸۰۰ وزنشه من ۱۰ قطره میدم.لباسشم فقط یه زیردکمه نخیه با یه شلوار. پتو هم نداره

استامینوفن شو هر 4ساعت دوبرابروزن بده با یک قطره اضافه.تن شویه با آب ولرم حتما باید ولرم باشه وگرنه ...

الان دوباره تبشو گرفتم. شده ۳۶.۷ خداروشکر. از صبح از کنارش تکون نخوردم. همه کارامو ول کردم فقط حواسم به پسرمه. خودمم واقعا از تب میترسم

میشه بگی آب و نشاسته چجوری حل کنم؟ به چه نسبتی؟ باید غلیظ باشه؟ من خودم واقعا از تب میترسم. وز وقتی ...

ببین ته استکان آب ولرم بریز اندازه یه بند انگشت با یک قاشق مرباخوری نشاسته حل کن بکش رو پیشونیش سریع سرش خنک میشه روش هیچی ننداز بزار خنک باشه اگه دیدی هنوز گرمه بدنش پوشکشو باز کن زیرش از این مشمباها بنداز روش پتو بندازبچه رو بزار روش فرش نجس نشه بدنش هوا بخوره هم زود تبش پایین میاد.

میگن یکی تو زندگیته ...چی بگم تونسته دیگه.... میگن بعدمن اون مثل اینکه رو اون شونه‌ای که من سرم بود تکیه میده....🚬

الان دوباره تبشو گرفتم. شده ۳۶.۷ خداروشکر. از صبح از کنارش تکون نخوردم. همه کارامو ول کردم فقط حواسم ...

اره خیلی موقع تب حواست باشه من پسرم اولم دوبار بر اثر تب تشنج کرد نابود شدم خدا خیلی دوسم داشت کاریش نشد

الهی بگردم براش. کلا که ترسو هست. از صدای بلند یا تکون دادن زیاد میترسه

هیچوقت نذار توی خواب براش واکسن بزنن 

بذار کاملا بیدار و هوشیار باشه

😍تو قرار دل بی قرار من و بابایی،روشا جانم😍