هیتلر تو مرز اتریش و المان به دنیا اومد صدراعظم المان شد به لهستان حمله کرد اول بعد به فرانسه و.. ۱۳ سال در کل حکومت کرد ، سخت گیر ترین و دیکتاتور ترین حکومت ها تو قرن بیستم رو ساخت ، هم چنین رهبری المان تو جنگ جهانی دوم رو بر عهده داشت تهشم با گلوله به خودش شلیک کرد چون اشتباه نکنم شکست خورد بعدشم زنش سیانور خورد و هر دو مردن
«دندان به جگر بگذار یک گام دگر باقیست / این ظرف هلاهل را یک جام دگر باقیست»
خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار میکشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله میشویم وبی صدا میمیریم..
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
والا پسر من همین سناست،همه دوستاش و .... درگیر هیتلر هستند،آدمای بزرگتر درگیری های دیگه ای دارند
لزوما اینگونه نیست. هیتلر با وجود جنایاتی که داشته زندگی قابل تاملی داشته و مشابه شخصیتهای بدمن سینمایی شخصیت جذابی داشته و احتمالا خیلیها از خووندن سرگذشتش متاثر شدند.
یک دوستی داشتیم دوره دبیرستان به حدی غرق مطالعه تاریخ بود که گاهی معلم تاریخمون طرح درس رو بهش میسپرد، و اتفاقا برای شوخی گاهی وسط زنگ تفریح و اوقات فراغت احترام نازی میکرد، یاد اونم افتادم سر نظر شما.