2777
2789
قوی باشین  بخوایین میتونین جبران کنین ؛همه اشتباه میکنن

می‌خوام ها ولی نمیتونم 🤦

دیگه کم کم دارم فراموشش میکنم دیگه هیچی درست بشو نیست امید الکی فقط وقت تلف کردنه و بس

پسر خوب دهه شصتی ☺️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش میشد زودتر بمیرم تحمل اینهمه فشار برا چه آخه  حتی از خودم هم بیزارم

درست میشه..جا نزن فقط

هممون یه روزا و شبایی داشتیم‌ک‌دوس نداشتیم فرداشو ببینیم اما گذشت..ب چطور گذشتنش کاری ندارم اما بهتر میشه

خودت باش با وجدانی بیدار🌱

درست میشه..جا نزن فقط هممون یه روزا و شبایی داشتیم‌ک‌دوس نداشتیم فرداشو ببینیم اما گذشت..ب چطور گذش ...

ای بابا تا درست بشه عمری گذشته نمی‌دونم چرا باید این زندگی اجباری رو تحمل کنیم بارها خواستم خودکشی کنم اما عرضشو نداشتم متاسفانه 

پسر خوب دهه شصتی ☺️
ای بابا تا درست بشه عمری گذشته نمی‌دونم چرا باید این زندگی اجباری رو تحمل کنیم بارها خواستم خودکشی ک ...

حرف و فکرشم بوی ضعف میده..دیگه حتی ب ذهنتم نیارش

حرف و فکرشم بوی ضعف میده..دیگه حتی ب ذهنتم نیارش

البته سالها پیش 

الان دیگه تنها راهم شده توسل به خدا نماز و توکل به خدا از همه چی و همه کس بریدم فقط خدا می‌دونه و می‌تونه به این وضعیت زندگیم سامان بده ولاغیر که 

پسر خوب دهه شصتی ☺️
البته سالها پیش  الان دیگه تنها راهم شده توسل به خدا نماز و توکل به خدا از همه چی و همه کس بری ...

اره همین ک از همه جز خدا ناامیدی ینی حله کارت..قول

اره همین ک از همه جز خدا ناامیدی ینی حله کارت..قول

ان شاالله که همینطوره 🤲

توکل به خدا خدا خودش احوال مارو از همه بهتر می‌دونه و از دل ما بهتر از همه با خبره امیدوارم که هر طور صلاح هست بزودی همون بشه برامون ان شاالله 🤲🙏

پسر خوب دهه شصتی ☺️
تاپیکامو بخون..همه درگیر دردهایی هستیم ک ب کسی نمیگیم..ما مجبوریم به ادامه و ناچار بصبوری🫠

درسته ولی امیدوارم که این صبر کردن دیگه سر برسه و مهمتر از اون ختم به خیر بشه ان شاالله 🤲🙏

پسر خوب دهه شصتی ☺️