2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عید کی هست ایا پنجشنبه عیده

فرداانشاءالله

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
خوشششششششششششششششششششششش بحالتون کدوم شهرید؟!🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲😢😢😢😢😢😢😢😢

گرگان

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
ازتفریح ومسافرت طولانی بدم میاد  طولانی حتی تا مثلا غروب جایی موندن متنفرم  

خدای من ایا کسی مثل من هم دراین دنیا وجود داشت این دقیقا جمله منه ودقیقا ویژگی بارز اخلاقی منه چقدر تعجب کردم

گرگان

😍😍😍😍😍😍😍

خوش بحالتون بارون اومده

خداکنه مشهدهم بباره

ترخداروزآخرماه رمضان زیربارون دعاکن مشهدهم بباره انشاءالله

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
خدای من ایا کسی مثل من هم دراین دنیا وجود داشت این دقیقا جمله منه ودقیقا ویژگی بارز اخلاقی منه چقدر ...

😁یعنی هر وقت قراره فرداش بریم تفریح  من اونشب خواب ندارم از ناراحتی  دیگه مسافرت بماند که جوری پیش میرم دو سه سال یه بار پیش نیاد برام 

بنظرت دلیلش چیه

شاید چون ازبجگی عادتم ندادن وپدرم ماشین نداشت یا شاید یکجور حس وابستگی به خونه یا تنبلی یا دل شکستگی از افراد همسفر درهرصورت منکه از سفرکردن لذت نمیبرم ولی نقش بازی میکنم تا شوهرم ناراحت نشه اون برعکس منه اختلاف اصلی ما همینه وجالب که برای چون منی هرسال موقعیتهای سفر تفریح با بهترین امکانات  پیش میاد 

شاید چون ازبجگی عادتم ندادن وپدرم ماشین نداشت یا شاید یکجور حس وابستگی به خونه یا تنبلی یا دل شکستگی ...

وای بخدا  شوهر منم عاشق مسافرته  

ودلیل اصلی من هم تنبلی خوابیدن زیادواینکه تو خونه تر تمیز مرتب هستم  وخوب نبودن همسفرهامه 

😍😍😍😍😍😍😍 خوش بحالتون بارون اومده خداکنه مشهدهم بباره ترخداروزآخرماه رمضان زیربارون دعاکن ...

می باره ان شالله، این همه بارون بعد اینجا میرسه خراسان 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
می باره ان شالله، این همه بارون بعد اینجا میرسه خراسان 

خداکنه بحق صاحب الزمان(ع)انشاءالله🤲🤲🤲🤲😭😭😭😭