2777
2789
عنوان

صدای موش میاد قلبم داره وایمیسته

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 16 پست

اسی تو ی تاپیکی دیدم وزن پسر دو ساله تو گفتی ماشالله

میشه بگی چه غذاهایی بیشتر میخوره ؟ پسرمن شیر خودمو میخوره شیرخشک نمیخوره یا شیرگاو غذاخوردنشم معمولیه ولی وزن نمیگیره اصلا ... ۲۱ ماهشه .. شم قطره اهن یا مولتی چی میدین؟

اسی تو ی تاپیکی دیدم وزن پسر دو ساله تو گفتی ماشالله میشه بگی چه غذاهایی بیشتر میخوره ؟ پسرمن شیر خ ...

سلام پسر من همه چی میخوره اون موقع شیر گاو وشیره انگور زیاد دوس داشت تو شیشه میدادم بهش حلیم میپختم براش غذا خیلی دوس داشت همیشه چند مدل تو یخچال دارم مخصوصا ماکارونی ومواد پیتزایی، صبحانه خامه وکره وپنیر خامه ای با چایی شیرین دوس داره، میوه موز وطالبی وهندونه دوس داره، اصلا اصرار برا هیچ غذایی نکردم بدغذا نشد برعکس پسر بزرگم که خیلی اذیتم کرد تا درست شد

هرکسی خود داند وخدای خودش که چه دردیست در کجای دلش🥺 برا خونه دارشدنم صلوات میفرستی مهربون😍😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان