2821
2789
عنوان

حس‌ششمی‌

| مشاهده متن کامل بحث + 4193 بازدید | 370 پست
ازلحاظ‌ اخلاقی‌ خیر‌.ازلحاظ‌ دیگه‌ای‌‌.عشق‌مهدیه‌ ازدلش‌ بیرون‌ رفته‌.

حس آرش بمن ؟ منو چطور خانمی میبینع

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الان گشتم پیام قبل شمارو دیدم ب نظرتون با حرز امام جواد طلسمی ک گفتید باطل میشه؟گفتین طلام رو جن کاف ...

همه‌ را‌ قبلا‌ به‌ شما‌ توضیح‌ دادم‌.از‌ تکرار‌ سوالتون‌ پرهیز‌ نمایید‌.تا‌بتونم‌ جواب‌ بقیه‌ دوستان‌ رابدم‌.سایت‌ خیلی‌ ضعیفه‌ برای‌ من‌ خیلی‌ دیربالا‌ میاد‌.

همه‌ را‌ قبلا‌ به‌ شما‌ توضیح‌ دادم‌.از‌ تکرار‌ سوالتون‌ پرهیز‌ نمایید‌.تا‌بتونم‌ جواب‌ بقیه‌ دوستان ...

اسی جواب من رو هم بده

لطفا میشه بگی من هم کی و با چه جور ادمی ازدواج میکنم و اختلاف سنیمون چه قدره؟

بیدار شو ...
همه‌ را‌ قبلا‌ به‌ شما‌ توضیح‌ دادم‌.از‌ تکرار‌ سوالتون‌ پرهیز‌ نمایید‌.تا‌بتونم‌ جواب‌ بقیه‌ دوستان ...

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم

سلام‌ ارش‌ خان‌ احساس‌ میکنه‌ شما‌ خیلی‌ خسته‌ ای‌ وهیج‌ احساس‌ خوبی‌ به‌زندگی‌‌نداری‌.وهمیشه‌ نیاز‌به‌ کمک‌ دیگران‌داری‌.شما‌از‌وضعیت‌ فعلی‌ خود‌ ناراضی‌ هستی‌.واین‌ احساس‌ شما‌ به‌ حاج‌ ارش‌منتقل‌ گردیده‌.

سلام‌ ارش‌ خان‌ احساس‌ میکنه‌ شما‌ خیلی‌ خسته‌ ای‌ وهیج‌ احساس‌ خوبی‌ به‌زندگی‌‌نداری‌.وهمیشه‌ نیاز‌ ...

کاملا غلط 🤐🤐

دستت درد نکنه 😁😁😁

سلام حستون به نیت من چیه؟ آزمونم رو اون چیزی که می خوام قبول میشم امسال؟ کلا چی حس می کنید؟

@mahhsoon  

احتمالا وقتی ، از درد میوفتی رو زانوت من خیلی دور از توعم ، روی زانوی خودم.💙🪼 https://t.me/FaalHoosh_bot?start=1159340394
2790
2823
2791
2779
2792