2777
2789
عنوان

غذای عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 56 پست

کرانچی با آب خیارشور خیلی خوش مزه است 

✍🏻 ای ستاره ، ای ستاره ی غریب ! ما اگر ز خاطر خدا نرفته ایم ، پس چرا به داد ما نمی رسد ؟! ما صدای گریه ی مان به آسمان رسید ، از خدا چرا صدا نمی رسد ؟!                                                   ممنون میشم اگر برای شادی روح دوست آسمونیم فاتحه بخونید یا صلوات بفرستید ، اگر انجام دادید حتما بهم بگید که دعاتون کنم و برای سلامتی تون صلوات بفرستم 💌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عجیب برای من کار یکی از اقوام که مثلا برنج و ماکارونی پخته از قبل داره جفتشون یکی میکنه گرم میکنه کلا غذا تو یخچال داشته باشه چند نوع میکس شده گرم میکنه   

از نشانه های روشنفکری در نی نی سایت:۱-نگاه نکردن برنامه های تلویزیون ایران۲-داشتن دین انسانیت۳-کار نکردن در خانه پدرشوهر۴-به من چه به توچه۵-ازدواج نکردن به روش سنتی۶-نیاوردن بچه و نگهداری از سگ و گربه بجای بچه۷-خطاب کردن کسایی که ۱بچه بیشتر دارن با عنوان بی کلاس و بیفکر۸-قبول نداشتن مسائل دینی ولی فتوا دادن به کسایی که کاشت ناخن و مژه دارن که نماز دلی بخون قبوله (تو که اصلا نمیدونی چی به چیه چرا الکی حکم میدی؟ مهم دله چیه؟ پس آداب و احکام چی!!!قانون قانونه...رعایتش همه جا واجب...توی رانندگی یه میلی متربرو رو خط عابر پیاده بزن به یکی دیه داره چون تو قانون رو رعایت نکردی ...تو فوتبال گل میزنن افساید باشه مردوده....حالا رسید به قانون های دین رعایتش میشه الکی و سختگیری!!!!همه هم از دم میشن مجتهد و مبلغ...کسی هم بگه حرفتون اشتباهه میگین مغزتون زنگ زده 
میکرو     بافتای پلو     خدایا اینا چی میگن ؟

😂😂 دیدم هیچکس نپرسیده فکرکردم فقط من نمیدونم چیه اینا

پس تنها نیستم

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
🤣🤣🤣🤣ترکیب باقالی قاتق با قیمه🤢🤢

یعنی یه بار خونشون بودیم فکر کردم لوبیا پلو دارن بعد دیدم نه برنج داشته بعد یه سبزی کوهی هست (سورانه)اونم داشتن باهم گرم کرده آورده بود سر سفره 

از نشانه های روشنفکری در نی نی سایت:۱-نگاه نکردن برنامه های تلویزیون ایران۲-داشتن دین انسانیت۳-کار نکردن در خانه پدرشوهر۴-به من چه به توچه۵-ازدواج نکردن به روش سنتی۶-نیاوردن بچه و نگهداری از سگ و گربه بجای بچه۷-خطاب کردن کسایی که ۱بچه بیشتر دارن با عنوان بی کلاس و بیفکر۸-قبول نداشتن مسائل دینی ولی فتوا دادن به کسایی که کاشت ناخن و مژه دارن که نماز دلی بخون قبوله (تو که اصلا نمیدونی چی به چیه چرا الکی حکم میدی؟ مهم دله چیه؟ پس آداب و احکام چی!!!قانون قانونه...رعایتش همه جا واجب...توی رانندگی یه میلی متربرو رو خط عابر پیاده بزن به یکی دیه داره چون تو قانون رو رعایت نکردی ...تو فوتبال گل میزنن افساید باشه مردوده....حالا رسید به قانون های دین رعایتش میشه الکی و سختگیری!!!!همه هم از دم میشن مجتهد و مبلغ...کسی هم بگه حرفتون اشتباهه میگین مغزتون زنگ زده 
حالا خوب بود؟یکی از فامیلایه با پنیرو کوکو سیب زمینی میخوره

من ک نخوردم تا دیدم‌اینکار کرد پاشدم😅

اصلا ترکیب کردن این چیزا دوس ندارم حالم بد میشه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

یعنی یه بار خونشون بودیم فکر کردم لوبیا پلو دارن بعد دیدم نه برنج داشته بعد یه سبزی کوهی هست (سورانه ...

🤣🤣🤣منم یکی میشناسم غذایه یه هفته قبلم میخورن تا بو فاسد نده میگن خوبه میشه خورد

همشم میگن ما هیچی نمیخوریم همشدلدرد داریم

بعد میوه رو به خاطر نفخ حذف کردن🤣🤣🤣