2777
2789
عنوان

دلم نمیخواد مادرشوهرمو نگه دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 23 پست

دلتو قوی کن 

خودتو بسپار بخدا 

خدا خودش برات جبران میکنه عزیزم

منم مجبور بودم مادربزرگم رو نگهدارم 

خدا بیامرزدش 

دختر رو مایه ی ننگ میدونست 

حتی وقتی که پوشکش رو داشتم عوض میکردم توی چشم های دختر ۳ سالم نگاه کرد و گفت کاش خدا هیچوقت تورو نداده بود کاش خدا بگیرتت 

نصف روز حالم بد بود و خون توی رگام سفت شده بود 

ولی گفتم خدایا ناتوانه بگذر از خرفش من میگذرم فقط بمن قدرت بده بتونم ازش نگهداری کنم 

خدا خیلی برام جبران کرد 

از جاهایی که امید نداشتم گره از مشکلاتم باز کرد

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرت هم یکی از بچه هاشه اینو یادت نره اگه مادرت بود میومدی تاپیک میزدی یا با سر میرفتی استقبالش نکن خواهر دلتو صاف کن به خاطر خدا ...باور کن هرکاری میکنی برات ثبت میشه پیش خدا ودو برابرشو میگیری 

سبحان الله وبحمده سبحان الله العظیم   
داره چند تا دختر و پسر داره هیچ کی گردن نمیگیره 

عجب دنیای کثیفیه   مادر وقتی بچه رو به دنیا میاره به امید اینکه در بزرگی عصای دستش باشه نه نوبتی بشه .اینهمه جون کند تا بچه هاش بزرگ بشن اینهمه غصه خورد با بچه هاش بهترین لباسها رو بپوشن هیچ به مادر وزحمتای مادر نمیرسه هیچ کس

عجب دنیای کثیفیه    مادر وقتی بچه رو به دنیا میاره به امید اینکه در بزرگی عصای دستش باشه ...

به نظر من باید پدرومادرها آینده نگر باشن

حداقل یه پولی برای پرستار کنار بزارن

همشو نکنن تو حلق بچه ها به این امید که نگهشون دارن

لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

به نظر من باید پدرومادرها آینده نگر باشن حداقل یه پولی برای پرستار کنار بزارن همشو نکنن تو حلق بچه ...

هیچکس ازاینکه ی خودش خبر نداره ...به نظر من حق مادر این نیست گه بچه ها از زیر بار مسئولیت در میرن ...مادر زحمتکش دلسوز مهربا ن 

هیچکس ازاینکه ی خودش خبر نداره ...به نظر من حق مادر این نیست گه بچه ها از زیر بار مسئولیت در میرن .. ...

همین دیگه

چون از آینده خبر نداریم باید بیشتر آینده نگری کنیم

همسایه ما کل  مال واموالشو بین پسراش تقسیم کرد از ترس اینکه دختراش بعد مرگش،ارث ببرن

ثروتشو با قالیبافی دختراش جمع کرده بود

بعدش که مریض شد تا وقتی که مرد دختراش ازش مراقبت کردن

پسراش کلا رفتن دنبال زندگیشون

خیلی هم پولدار بود اگه تقسیم نمیکرد بی منت پرستار میگرفت 

لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،