2777
2789
وای برعکس منی شوهرم مبخاد من نمیخام بیکاری خواهر؟؟بخور و بخاب لذت ببر بچه واسه چیته

واقعا نیاز دارم بهش حس مادری درونم رو چکار کنم والله بخور بخواب ندارم معلمم شاغلم ولی واقعا دیگه سنم میره بالا سخت میشه عزیزم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

منم دقیقا مثل توم دیگه منم به این نتیجه رسیدم که باید هردومون رو این مسئله توافق داشته باشیم باید هر ...

خب میخواست وقتی اومد خواستگاری بعد5سال ازدواج میگه نه هرگز خب از اول باید بگن تا ادم انتخاب دیگه ای بکنه

من دروغ نگفتم عزیزم فقط میخوام راضیش کنم همین

نه عزیز دلم ،منظورم شوخی های دوستان بود که گفتن بگو قرص خوردم و کار خودتو کن کلاه سرش بزار ....گفتم یوقت ایده نگیری که فقط و فقط به ضرر خودت میشه ....منظورم این بود گلم

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن.،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،خدایاشکرت بابت پسر نازی که بهم دادی،امام حسین نوکرتم♥️)،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،سپاس

خب میخواست وقتی اومد خواستگاری بعد5سال ازدواج میگه نه هرگز خب از اول باید بگن تا ادم انتخاب دیگه ای ...

فک میکنم برای شرایط اقتصادی که الان همه مون یه جورایی درگیرشیم شوهرم میگه باید وضع مون خوب شه بعد الان بیاریم که بدبختش کنیم خب یه جوراییم راست میگه باید شرایطش مهیا باشه که بتونیم این فرشته ها رو خوشبخت کنیم

خدایا شکرت بابت وجود دخترکم 🤲👨👩👧

فک میکنم برای شرایط اقتصادی که الان همه مون یه جورایی درگیرشیم شوهرم میگه باید وضع مون خوب شه بعد ال ...

عین شوهرمن دقیقا میگه مستاجریم کرایه ها بالاست گرونیه سخته ولی من حاضرم از جونم برا بچم بزارم د از خودم بزنم بخاطر بچم

عین شوهرمن دقیقا میگه مستاجریم کرایه ها بالاست گرونیه سخته ولی من حاضرم از جونم برا بچم بزارم د از خ ...

حآل منو داری آخ نگو دارم میمیرم برای مادری کردن بیا بغلم تنها نیستیم

خدایا شکرت بابت وجود دخترکم 🤲👨👩👧

حآل منو داری آخ نگو دارم میمیرم برای مادری کردن بیا بغلم تنها نیستیم

عزیزدلمی ازخدامیخوام بهتون خونه و ماشین و ثروت بزرگی بده به ماهم بده تا نی نی بیاریم خدانکنه بمیری گلم الهی عمر طولانی با عزت داشته باشین کنار نی نی تون