2777
2789
عنوان

مامانای کودک۱۴ ماهه لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 24 پست

دخترم ۱۶ماهشه همه وسایل رومیشناسه هرچی روبگم سریع میاره میبوسه نازمیکنه وسایلشومیشناسه بای بای میکنه بوس میفرسته آبجیش خواب باشه میره پتوخودشومیاره اشاره میکنه بنداز باباش نشسته باشه میره بالشت خودشومیاره اشاره میکنه که تکیه بده خراب کاری میکنه به پوشکش اشاره میکنه خودش دمپایی میپوشه یه چیزی ازدختربزرگم بخوام قبل اون میاره بگیدماشاالاه

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤
دخترم ۱۶ماهشه همه وسایل رومیشناسه هرچی روبگم سریع میاره میبوسه نازمیکنه وسایلشومیشناسه بای بای میکنه ...

مایشالا

دختر منم همینطور بود ولی پسرم خیلی تنبله منم همش حرص میخورم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مایشالا دختر منم همینطور بود ولی پسرم خیلی تنبله منم همش حرص میخورم

معمولاپسربچه ها کاراشون دیرتره نگران نباش پسردوست من دقیقاهمسن دخترمه هنوزراه نمیره همینطوردوقلوهای داداشم دوسالشونه اصلابه اسمشون هم واکنش ندارن حرفم نمیزنن بچه هافرق دارن گلم

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤
چ جو ی بهش یاد یادی ؟

من هی توپ پرت میکردم میآورد ک بازی کنیم دیگه یاد گرفت ، ولی میگم متوجه میشه ک میگم بیار یعنی چی حتی گاهی تا میگم بیار واسه اینکه اون وسیله رو ازش نگیرم فرار می‌کنه😅 گاهیم ک حرف گوش کن باشه میاره

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
یازتون هست کی به حرف اومد؟

۲۰ ماهگی حدود ده تا کلمه می‌گفت که همش اشتباه 🤦🏻‍♀️ مثلا به ماشین می‌گفت ماش،یا به بغل می‌گفت ب

بعد دیگه کم‌کم کلمات رو زیاد کرد تا دو سالگی ۵۰ تا میگفت،دو سال و دو ماه جمله دو کلمه ای مثله بابا هفت( ینی بابا رفت🤣)

دو سال و نه ماه جمله های بلندتر،سه سال و نیمه دیگه کامل حرف زد

۲۰ ماهگی حدود ده تا کلمه می‌گفت که همش اشتباه 🤦🏻‍♀️ مثلا به ماشین می‌گفت ماش،یا به بغل می‌گفت ب ب ...

دستور پذیری یادتون نیست از کی انجام داد مثلا بهش بگی توپتو بیار بیاره برات؟

دستور پذیری یادتون نیست از کی انجام داد مثلا بهش بگی توپتو بیار بیاره برات؟

از دو تا دو و نیم خیلی باهاش کار کردم یه چند تا کار یادش دادم که انجام بده،ولی از دو و نیم تا سه دیگه حس میکردم هر چی هم یادش ندادم هم دیگه خودش متوجه میشه هر کاری میگفتم انجام میداد

یادمه اون روزا خیلی ناراحت بودم که چرا دستوری پذیری نداره اما الان میگم خیلی اشتباه کردم خب مدلش بود دیگه

2790
2778
2791
2779
2792