2777
2789
عنوان

گربمون زاییده 😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 52 پست

ماهم تو حیاطمون یکی داریم 

مامانش اینجا ب دنیا اوردش خودش و بقیه گربه ها رفتن این موند 

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اولشه.کم کم بزرگتر بشن ،پراکنده میشن.شاید نصف بیشترشون زنده نمونن.دونه دونه کم میشن.الکی ذهنتونو درگیر نکنید.گربه تو هر خونه از زایمان کنه برکت میاره به اون خونه.من خودم ده ساله تو حیاطتون گربه میزاد .هر بار پنج شیش تا .دو سه ماه بعد فقط یکیشون میمونه بقیه  داخل ماشینا از بین میرن.

اولشه.کم کم بزرگتر بشن ،پراکنده میشن.شاید نصف بیشترشون زنده نمونن.دونه دونه کم میشن.الکی ذهنتونو درگ ...

آخی دوس ندارم از بین برن ولی مامانم میترسه میگه همسایه ها اذیت میشن آبرومون میره دوازده تا گربه تو حیاط باشن از طرفی هم خرجشون بالاس به جز گوشت چیزی نمیخورن 

آخی دوس ندارم از بین برن ولی مامانم میترسه میگه همسایه ها اذیت میشن آبرومون میره دوازده تا گربه تو ح ...

اگه اپارتمان نیستید ازاری واسه همسایه ها ندارن.باهم بازی میکنن و خسته میشن یه گوشه میخوابن تا بزرگ شن.فقط عادت به گوشت ندید. از هر غذایی داشتید که اضافه اومد(تو آب خورش یا ابگوشت هر چی که بود نون تیلیت کنید ) یا شیریا ماست،هر چی که داشتید  براشون بزارید تو یه ظرف تمیز یه گوشه.یه ظرف آب تمیزم بذارید.گرسنه بمونن میخورن.نخوردن میرن بیرون دنبال غذا.اینجوری هم شما دور ریز غذا ندارید هم اونا گرسنه نمیمونن.ثوابم میبرید.کم کم بزرگ میشن.تو بهترین حالت اگه زنده بمونن ،نرا میرن محله های دیگه دنبال جفت دیگه برنمیگردن.ماده هام پخش و پلا میشن تو خونه های دیگه.نهایت فقط یه ماده میمونه تو حیاطتون.نگران نباش.من تجربم زیاده.خدا بهتون برکت بده.والا عمر این زبون بسته ها خیلی کوتاهه.چند صباحی  خوشحال باشن جای دوری نمیره

اگه اپارتمان نیستید ازاری واسه همسایه ها ندارن.باهم بازی میکنن و خسته میشن یه گوشه میخوابن تا بزرگ ش ...

مامانم خیلی حساس شده چون سه تای اولی خیلی اذیتش کردن همسایه ها هم گله داشتن ولی الان کلا قضیه فرق کرده منم همین نظر شمارو میدم فعلا ولشون کردیم دل نمیزاریم میگیم گناه دارن یکم بزرگتر که شدن خودشون برن . مادراشونو ما عادت به گوشت دادیم از روز اول فقط گوشت دادیم اینام عادت کردن به جز گوشت چیزی نمیخورن ولی الان به بچه هاشون در حد ته مانده غذا میدیم فقط همین از دستمون برمیاد 

خیلی از لحن صحبتتون حس و حال خوب گرفتم‌ عزیزم ممنونم به خاطر نظرت ❤