2777
2789
عزیزم افتاده درحال حاضر شرایط روحی خوبی نداری شکست هم خوردی قبلا یک شخصی میخواد بهتون نزدیک بشه که م ...

ببخشید اول اسمش چیه جدیده یا یکی از قبلیاست؟؟

▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم میشه لطفا جواب منم بدی خواهش میکنم میخوام بدونم باردارم یا نه؟ ترو خدا جواب بده خیلی دلم گرفته😔😭🥺🙏🏻

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
بله عزیزم احتمالش زیاده

عزیزم میشه لطفا جواب منم بدی خواهش میکنم میخوام بدونم باردارم یا نه؟ ترو خدا جواب بده خیلی دلم گرفته😔😭🥺🙏🏻

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
بله عزیزم احتمالش زیاده

عزیزم افتاده درحال حاضر شرایط روحی خوبی نداری شکست هم خوردی قبلا یک شخصی میخواد بهتون نزدیک بشه که م ...

2790
2778
2791
2779
2792