2777
2789
عنوان

یه وکیل نداریم سوال حقوقی دارم 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 40 پست
یه سوال دیگه  من برم درخواست مهریه و نفقه و اجرالمثل بدم و اینکه منو ول کرده کلید خونه از کیفم ...

ببخشید اینجا کم میام سرمیزنم

این آیدی تلگرام هست  @khoshghalb1234

واینم روبیکا Avo99kat 

لطفا پیام بدین حتی خودم براتون دادخواست مینویسم

یه سوال دیگه  من برم درخواست مهریه و نفقه و اجرالمثل بدم و اینکه منو ول کرده کلید خونه از کیفم ...

ببخشید اینجا کم میام سرمیزنم

این آیدی تلگرام هست  @khoshghalb1234

واینم روبیکا Avo99kat 

لطفا پیام بدین حتی خودم براتون دادخواست مینویسم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه مدرکی داشته باشم که ۲۰ روز پیش دعوامون شد و منو گذاشت رفت خبری ازش نشد و برم مهریه اجرا بزارم ول ...

بخاطر همین میگم فرقش رو

میشه، باید ثابت کنید که بخاطر مهریه اینکارو کرده. 

الان مگه مطمعنی اینکارو کرده؟ 

چرا نمیرید استعلام بگیرید، چرا دست دست میکنید تا اینکارو کنه

ببخشید اینجا کم میام سرمیزنم این آیدی تلگرام هست   @khoshghalb1234 واینم روبیکا Avo99kat&nb ...

ممنون 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
بخاطر همین میگم فرقش رو میشه، باید ثابت کنید که بخاطر مهریه اینکارو کرده.  الان مگه مطمعنی ای ...

آخه استراحت مطلقم دیروز بستری بودم عمل شدم ۲ هفته باید بخابم قبلش بخاطر تنش فشار همه گفتن فعلا صبر کن بخاطر بچه هات .....با خانوادم درگیر شد کلا دیگه طلاق نخام حق حقوقم میخام من با دو تا بچه ول کرده رفته 

من همون روز که دعوا شد چون خانوادگی شد زنگ ۱۱۰ زدم و صورت جلسه شد و بخاطر ضرباتی که به دستم زد جاش موند رفتم پزشکی قانونی نامه هم دارم البته به اصرار خانوادم 

حالا اون نامه با تاریخ هست 

الان نمی‌دونم چکار کرده گفتم منتظر باشم اگه نیمد تکلیف معلوم کنه منم مهریه و نفقه و اجرالمثل هر چی که هست بزارم اجرا به ماشین به اسمم توقیف کنم پلاکش رو بدونه جدی هستم و اینکه طلا تو خونه دارم با جهازم اونا باید مطالبه کنم 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
آخه استراحت مطلقم دیروز بستری بودم عمل شدم ۲ هفته باید بخابم قبلش بخاطر تنش فشار همه گفتن فعلا صبر ک ...

در مورد طلاق بگیری من نمیتونم چیزی بگم چون زندگی خودته و بهتر میدونی، با فامیلت مشورت کن با مشاور خانواده حتنا صحبت کن.

ولی اگه میخوای طلاق بگیری و حتی نگیری ولی مهریه و چیزای دیگه برات مهمه حتما اقدام ک، قبل از اینکه اموالش رو به نام دیگری بزنه اقدام کن که رو پرونده داشته باشیش

که بعد چه طلاق بگیرید چه برگرده به زندگیش هرکدوم که شد، دست تو پر باشه...

آخه استراحت مطلقم دیروز بستری بودم عمل شدم ۲ هفته باید بخابم قبلش بخاطر تنش فشار همه گفتن فعلا صبر ک ...

بعد خواستی اقدام اگه کنی حتنا برو پیش وکیل مخصوص طلاق مشاوره حضوری بگی و چیزی شسته رفته به قول معروف انجام بده،

در مورد طلاق بگیری من نمیتونم چیزی بگم چون زندگی خودته و بهتر میدونی، با فامیلت مشورت کن با مشاور خا ...

دقیقا منظور من حق خقوقمه میخام یه خونه جدا بگیرم که بی پناه نباشم و اینکه طلاق نده مهم نیس برام 

بعد خواستی اقدام اگه کنی حتنا برو پیش وکیل مخصوص طلاق مشاوره حضوری بگی و چیزی شسته رفته به قول معروف ...

انشالله که بتونم حقوق خودم بچه هام بگیرم بعد بره گم بشه بیخ دل ننش ...تمام عمرم هدر داد بخاطر بچه ننه بودنش من که چیزی نمیزارم اگه تمام حقوقم بگیرم با دو تا بچه خرم زندگی میکنم تو خونه اون نه رفاهی نه آرامشی نه پولی جنگ اعصاب داشتم 

دقیقا منظور من حق خقوقمه میخام یه خونه جدا بگیرم که بی پناه نباشم و اینکه طلاق نده مهم نیس برام  ...

انشاالله همینطور میشه

با وکیط حضوری بازم میگم صحبت کنی بهتره

راه های متفاوت جلوت میزاره 

و میزان مهریه و چیزای دیگه ازت میپرسه 

بعد اگه زیاد بود میگه مثلا در ازاش خونه بهش بگیم بدت تا بیخیال مهریه اینا بشی. 

یا اصلا بدون طلاق بگیری میتونی حقتو بگیری 

انشاالله همینطور میشه با وکیط حضوری بازم میگم صحبت کنی بهتره راه های متفاوت جلوت میزاره  و م ...

ممنونم بتونم سر پا بشم همین کارش میکنم 

2790
2778
2791
2779
2792