2777
2789

اسم سلیقه ای هست عزیزم 

سلیقه من اینا نیستن ولی بین اینا ماهلین بهتره آروشا و ملورا که نه اصلا 

ولی به سلیقه شما احترام میزارم 

من آیناز و آوینا و مرسانا و زهرا و دلارام و بهار این اسم هارو دوس دارم به دلم میشینه 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب چندتا اسم قشنگ پیشنهاد بده

من راستش بيشتر اسماي مذهبي ميپسندم

ولي تو اسم هاي اينجوري ديبا و ريحانا و راهيل و ليا خيلي دوست دارم 

اسم پسر هم ماني و سام و ساموئيل بهت پيشنهاد ميدم. 

اسماي مذهبي رو نگفتم ديگه😅

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات. اگر سوال شرعي داري حتما بزن اين شماره. حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

قشنگن ولی خیلی تکرارین با عرض شرمندگی. اسمای یکم قدیمی تر به نظرم قشنگی بیشتری دارن.

من خودم رزا، یاسمین، ارغوان، ارمغان، غزال، غزل، آی نور، پرگل، سانلی، کمند، مانلی، برفین، جانان و درین رو میپسندم

همشون الان خیلی خیلی زیاد شده اسم قدیمی هاالان تک تر اند باورکن

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰
اسم دخترم زلفا به نظرتون خوبه؟به خواست مادرم گذاشتم ولی الان پشیمونم

دیگه گذاشتی ،الان پرسیدنش و جواب بقیه شاید بدتر کنه حالت رو

پس ب این فکر کن اون موقع بهترین اسم این بود ک گذاشتی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اسم دخترم زلفا به نظرتون خوبه؟به خواست مادرم گذاشتم ولی الان پشیمونم

دیگه گذاشتی پشیمون نباش بعدا دوست نداشت خودش عوض می کنه

خوش تلفظه 

بزرگترین نیرنگ دنیا ان است که اختیار زندگی از دستمان خارج شده واز ان پس سرنوشت حاکم بر زندگی شود

اینجور اسما انگار مقطعیه، یه مدت مد میشه و همه میذارن و پرتکرار میشه و چندسال دیگه‌ام میفته، اسمی بزارید که همیشه بوده و هست اسمی نزارید که برای اینکه ادم بدونه اصلا دخترونه هست یا پسرونه حتما باید سرچ کنه البته این نظر منه

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..
اینجور اسما انگار مقطعیه، یه مدت مد میشه و همه میذارن و پرتکرار میشه و چندسال دیگه‌ام میفته، اسمی بز ...

دقیقاً موافقم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.