سلیقه من اینا نیستن ولی بین اینا ماهلین بهتره آروشا و ملورا که نه اصلا
ولی به سلیقه شما احترام میزارم
من آیناز و آوینا و مرسانا و زهرا و دلارام و بهار این اسم هارو دوس دارم به دلم میشینه
دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت
اسم دخترم زلفا به نظرتون خوبه؟به خواست مادرم گذاشتم ولی الان پشیمونم
دیگه گذاشتی ،الان پرسیدنش و جواب بقیه شاید بدتر کنه حالت رو
پس ب این فکر کن اون موقع بهترین اسم این بود ک گذاشتی
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
اینجور اسما انگار مقطعیه، یه مدت مد میشه و همه میذارن و پرتکرار میشه و چندسال دیگهام میفته، اسمی بزارید که همیشه بوده و هست اسمی نزارید که برای اینکه ادم بدونه اصلا دخترونه هست یا پسرونه حتما باید سرچ کنه البته این نظر منه
ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..
اینجور اسما انگار مقطعیه، یه مدت مد میشه و همه میذارن و پرتکرار میشه و چندسال دیگهام میفته، اسمی بز ...
دقیقاً موافقم
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.