2777
2789
عنوان

کلید اسرار 😂😭

1633 بازدید | 55 پست

من به چشم خودم این چند روزه کلید اسرار دیدم 

همسرم قرار بود ماشینمو ببره گاز کولرشو درست کنه ( ماشین داغون چینی دارم به جان عمم قصدم پز دادن نبود) 😀

هی امروز و فردا میکرد و منم دیگه پنجشنبه گذشته گفتم اصلا خودم میرم ( تنها کاری که دوست نداشتم مکانیکی بردن بود) که دیگه اینم مستقل بشم و منتظر تو نباشم

خلاصه رفتم و درست شد و با افتخار برگشتم و گفتم چه نشسته ای که خانم نازنینت دیگر به استقلال تام دست یافت و دیگر به تو نیازی نیست و منم رستم آن شیر ایران زمین😂😂💪💃

هی چپ و راست اذیتش کردم ( البته به شوخی)

تا اینکه کلید اسرار بو برد😭

شب گفتم میرم بنزین بزنم که صبح کلاس دارم راحت باشم،گفت نرو خودم میبرم

گفتم واااا من آن رستم و...

چشمتان روز بد نبیند 

ادامه در پست بعدی( فحش ندیدااا)😊

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

رسیدم سر خیابون جلوی پمپ بنزین یهو ماشین جیغی کشید و خاموش شد 

من آن رستم و...😭😭😭 هر کاری کردم روشن نشد

زنگ زدم خونه😭 و دیگه بقیشو تصور کنید

هی میخندید بهم و میگفت رستم کی بودی تو😭😂

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

اما کلید اسرار به همین بسنده نکرد

همسر جان مجبور شد زنگ بزنه شوهر خواهر شوهر جان و بیان ماشین چینی داغونم رو بکسل کنند تا خونه😭

و جمعه صبح هم یدک کش بیاره و ببردش نمایندگی و رستم هم وااا رفت

اما همین نبود😭

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اما کلید اسرار به همین بسنده نکردهمسر جان مجبور شد زنگ بزنه شوهر خواهر شوهر جان و بیان ماشین چینی داغونم رو بکسل کنند تا خونه😭و جمعه صبح هم یدک کش بیاره و ببردش نمایندگی و رستم هم وااا رفتاما همین نبود😭

کلید اسرار ولت نمیکنه   

شنبه صبح بود که ناگهان سرگیجه قدیمی که داشتم برگشت و چنان زمین خوردم که نمیتونستم از جام پاشم

زنگ زدم همسر بیاااااا که رستمتو کشتن

ایشون هم مرخصی گرفت و اومد و منو برد بیمارستان و...

نتیجه اخلاقی اینکه زیاد به رستم بودن خود مبالید😭😭

نخندید من الان رستمم مثلا😂

شنبه صبح بود که ناگهان سرگیجه قدیمی که داشتم برگشت و چنان زمین خوردم که نمیتونستم از جام پاشمزنگ زدم همسر بیاااااا که رستمتو کشتنایشون هم مرخصی گرفت و اومد و منو برد بیمارستان و...نتیجه اخلاقی اینکه زیاد به رستم بودن خود مبالید😭😭

بازم خيلي خوب بودي👍🏻من بهت افتخار ميكنم😁

من آزی هستم✋🏻😁

ولی جدی مغرور شدن خوب نیس.انگار خدا میخاد بهمون بفهمونه که هیچی نیستیم.

خدایا شکرت که با معجزه های زیبات سورپرایزم کردی.خدایا شکرت که به من یه فرزند پسر سالم و صالح و عاقل دادی.

باورم نمیشه سه روزه افتادم کنج خونه و روزه هم نتونستم بگیرم😭

حتی امروز کلاسمم نرفتم

چه میکنه این کلید اسرار