2752
2734
میشه دستورشو بگی ممنون میشم

سیر و تمیز کن بشور بزار ۷ ۸ ساعت آبش کامل بره یا شب تا صبح به هیچ وجه نباید یه قطره آب داشته باشه بعد بریز تو دبه و یا هر ظرفی خودت میخوای سرکه بریز روش یه قاشق چ خ نمک شیره خرما یا انگور هم بریز خیلییی خوش طعمش میکنه درش و ببند یه جا تاریک بزار بعد چهار ماه آماده ست 

من برای جای ترک های پوستی بعد از زایمانم از روغن آنتی استرچ مارک برند آنانه استفاده کردم که یک برند سوییسی بود.

 برای من واقعا مثل معجزه عمل کرد. حتما تو دوران بارداری قبل از ایجادترک ها یا تا وقتی که ترک ها هنوز قدیمی نشدن و قرمز هستن استفاده کنید که زود برطرف بشه. برای ترک های ایجاد شده با چاقی یا لاغری هم عالیه. لینکشو میزارم چون میدونم دغدغه خیلی از ماماناس

شما گیلانی هستید میشه دستورش بگین ممنون

چند لایه پوست سیر رو بگیرید فقط لایه آخر بمونه، بعد بشورید، بعصیا نمیشورن اصلا، بعد باید کمی نمک پاشید و بذاریم کاملا خشک بشه. توی شمال ممکنه چند روز طول بکشه.

بعد سیرها رو در ظرف مناسب میچینیم، سرکه قرمز اضافه میکنیم و یکی دو قاشق نمک، درش رو میبندیم. گیلانیها ترجیح میدن سیرترشی نرم نشه، قرچ قرچ صدا بده اما جاهای دیگه ممکنه برای اینکه زودتر برسه و سیاه بشه، شیره انگور یا رب انار اضافه کنن 

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687