2777
2789
عنوان

جاریم....

581 بازدید | 30 پست

امشب جاریم افطاری داره بعد مادرشوهرم زنگ زده که .....اسم جاریم امشب افطاری داره گفته بهتون بگم دعوتین بااینکه هم شمارمو داره هم گوشی داره ب من زنگ نزده نمیتونست ب شوهرم زنگ بزنه دعوت کنه یعنی ؟؟ منم ب شوهرم گفتم من نمیام تو خواستی برو خونه داداشت خوبه که سالی یبار میرم خونش همیشه اونجا پلاس نیستم چون من خونه خواهر شوهرو جاریام خیلی دیر ب دیر میرم این چ طرز دعوت کردنه اونم گفت اگر تو نیای منم نمیرم و ناراحت شد گوشیو قطع کردبنظرتون حق باکیه😐😐😐😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉

به مادرشوهرت میگفتی خب چرا خودش نزنگیده 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق باتوهست اماچون سالی یباره شمابرودفعه بعدشماهم ازطریق مادرشوهردعوتش کن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

به مادرشوهرت میگفتی خب چرا خودش نزنگیده 

گفتم باحالت طلبکارانه گفت حالا مگه فرقی میکنه😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
 حق باتوهست اماچون سالی یباره شمابرودفعه بعدشماهم ازطریق مادرشوهردعوتش کن

مرسی عزیزم

هر وقت دعوت می کنه(قبلا) به کی زنگ میزنه؟

همیشه ب خودم اینسری نمدونم چرا ب مادرشوهرم گفته😐

گفتم باحالت طلبکارانه گفت حالا مگه فرقی میکنه😐

اره میگفتی خیلی فرق داره ارزش گذاری مهمه ما دعوت جاریم اینا میکنیم به مادرشوهرم گفتنی میگه بزنگ به خودش منم میانه خوبی ندارم شوهرم به داداشش میزنگه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
حق با توعه و مادرشوهرتم خیلی ... هستش ک بجای اون زنگ زده دعوتت کرده  مادرشوهرت اگه عاقل بود ب ...

والا طلبکارم بود میگه مگه فرقی میکنه😐