2777
2789
عنوان

مامانای کودک ۱۴ ماهه توروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 30 پست
سلام عزیزم اصلا به چیزای منفی فکر نکن فقط تا میتونی باهاش بازی کن بزارش توی جمع بچه‌ها، پارک ببر، ب ...

چی کار کنم دست خودم نیست الان دو ماه دارم شب و روز میگم این توپ هست بهش میگم توپ رو بیار نمیاره 

عزیزم من به دلیل اینکه میدونستم گوشی وتلویزیون وصوت وتصویر برای بچه زیر سه سال بده اصلا نمیزارم تلویزیون روشن باشه گوشیم نمیدم بهش موسیقی هم نمیزارم حتی توماشین الان پسرم نسبت به سنش خوبه هر کلمه ای بگیم رو تکرار میکنه هرکاری بگیم انجام میده هرکاری ما بکنیم سریع تقلید میکنه درکش هم عالیه هرچی بگیم متوجه میشه شماهم گوشی وتلویزیون کامل قط کن 

غلام همت آنم که زیر چرخ کمبود ز  هرچه رنگ تعلق پذیرد آزاد است /دوتا گل پسر دارم ممنون میشم برا سلامتی وعاقبت بخیریشون صلوات بفرستی اگه فرستادی لایک کن منم بفرستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا میبینه

آخه میگن زیر دوسال تلوزیون ببینه برای مغزش خوب نیس نمیتونه حرف بزنه دختر من میبینع همش استرس دارم پس بچه شما میدیده حالت ماشاالله حرف میزنع

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
عزیزم من به دلیل اینکه میدونستم گوشی وتلویزیون وصوت وتصویر برای بچه زیر سه سال بده اصلا نمیزارم تلوی ...

من هم اصلا گوشی و تلویزیون روشن نمیکنم از تولدش تا الان تلوزیون ندیده گوشی هم همینطور ولی خدایی کم باهاش کار کردم تا یک سالگی

چی کار کنم دست خودم نیست الان دو ماه دارم شب و روز میگم این توپ هست بهش میگم توپ رو بیار نمیاره  ...

اشکالی نداره هر وقت بهش گفتی خودت دستش هم بگیر با هم برید بیارید، اینجوری فقط خودتو عذاب میدهی، اصلا و ابدا گوشی و تلویزیون نبینه

گر تو برانی به که روی آورم                                            اللهم عجل لولیک فرج بحق زینب کبری سلام الله علیه             

عزیزم من به دلیل اینکه میدونستم گوشی وتلویزیون وصوت وتصویر برای بچه زیر سه سال بده اصلا نمیزارم تلوی ...

موسیقی هم نمیزاری بشنوه؟

زیاده روی نمیکنی؟

من دخترم کلاس موسیقی و بازی میبرم،برای تقویت حافظه شنیداری

یا دوره های مادر و کودک که برای آموزش شعر و موسیقی پلی میکنن

الان بابا یه خانم گفت تلوزیون بچه ش میبینع ماشاالله ۱۸ ماهه هست خوب حرف میزنع

آخه میگن زیر دوسال تلوزیون ببینه برای مغزش خوب نیس نمیتونه حرف بزنه دختر من میبینع همش استرس دارم پس ...

بله تی وی نبینه که تو خونه بند نمیشه

منم مخالف بودم ولی دیدم واقعا چاره ای ندارم چقد باهاش بازی کنم بیرون ببرم،بلاخره خواه ناخواه تی دی خواهد دید

گوشی دستش ندادم خودش علاقه ای نداره،ولی ۱،۲تا برنامه موزیکال هست دوست داره و چند تا مورد هم یاد گرفته مثلا  حروف انگلیسی که موزیکال میخونن میبینم تکرار میکنه

بله تی وی نبینه که تو خونه بند نمیشه منم مخالف بودم ولی دیدم واقعا چاره ای ندارم چقد باهاش بازی کنم ...

چ جالب ...پس منم نگران تلوزیون دیدن دخترم نباشم..کم میزارم ببینه صفحه تلویزیون کوچیک میکنم بیشتر صدا شبکه پویا هست 

الان بابا یه خانم گفت تلوزیون بچه ش میبینع ماشاالله ۱۸ ماهه هست خوب حرف میزنع

من از دکترم پرسیدم دخترم تو ۱سالگی سلام بای بای و یه سری کلمات میگفت خود دکتر هم تعجب کرد پرسیدم بخاطر اینه که من باهاش زیاد حرف میزنم گفت نه ربطی نداره

جالبه همسرم ۷سالگی تونسته حرف بزنه!ما نگران بودیم که زبون باز نکنه.ولی خب کلاس مادر و کودک واقعا برای من و دخترم مفید بوده،خصوصا که مربیشون روانشناس کودکه،خیلی برای مسائل تربیتی ازشون کمک میگیرم

ببینید واقعا اینکه تی وی نبینه اجتناب ناپذیره  مدیریت شده ببینه سرگرم بشه

میشه یکم در مورد کلاس مادر کودک توضیح بدی؟چند جلسه هستش؟هزینش چقد میشه ؟چ کارایی میکنن؟هقته ای چند روزه؟بچه من ۱۷ماهشه خیلی گریه میکنه برا دندون میترسم نمونه 

خانه بازی هم میبرید؟

میشه یکم در مورد کلاس مادر کودک توضیح بدی؟چند جلسه هستش؟هزینش چقد میشه ؟چ کارایی میکنن؟هقته ای چند ر ...

کلاس مادر و کودک بیشتر محوریتش بازی و شعرخوانی و تقویت هوش،دیداری شنیداری و لامسه هست

این دوره ها باعث میشه بچه از اون اضطراب جدایی از مادرش کم بشه،با همسن و سالاش در ارتباط باشه،از همون سنین کم ارتباط اجتماعی رو به شکل مدیریت شده آموزش ببینه،سر کلاس تایم تغذیه هم دارن که خب در کنار دوستاشون تغذیه از قبل تعیین شده رو میخورن

تایم کلاس هفته ای۱ساعت هست،خودتون هم همراه بچه هستین،برای خودتونم خوبه چون با مادرهای دیگه هم در ارتباطین 

دوره ای که ما میریم ترمی ۸جلسه و هر جلسه ۱ساعت در هفته

شهریه۲.۴۰۰