2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممن ک ن پول دیدم ن محبت پس چ فرقی داره تنها کسی ک بهم محبت میکرد بابام بود ک اونم فوت کرد

روحشون شاد باشه. همینم خیلی ارزش داره که یکی رو بالاخره داشتی که محبتشو دریافت کنی🖤

شما تو برهه ی حساسی هستی . باید بیشتر بهت محبت کنن . مطمئن باش خیلی دوست دارن ولی ابراز نمی کنن .در ...

اره میدونم دوسم دارن . اما نیستن خب اهلش چه کنم . فکر نمی‌کنن اینقدر هم نیاز داشته باشم چون همیشه سرگرم درس و مدرسه بودم . الان مدتیه دارم نابود میشم .

اره میدونم دوسم دارن . اما نیستن خب اهلش چه کنم . فکر نمی‌کنن اینقدر هم نیاز داشته باشم چون همیشه سر ...

غیر مستقیم بگو  .مثلا یه کتاب روانشناسی نوجوان بخر بده بخونن.یا مثلا بگو یکی از همکلاسیام تو خونه بهش کم محبت میکردن الان دوست پسر داره تا کمبود محبتش بر طرف شه بگو پدر مادرش بی فکر بودن خیلی دوسش داشتنا ولی ابراز نکرده بودن  حتی بغل هم نمی گرفتنش  خب اونم تو سن حساسی بوده دست خودش نبود ه شاید اگه پدر ومادرش بیشتر دوسداشتنشونو ابراز میکردن همچین اتفاقی نمی افتاد . الان آیندش تحت تاثیر رفتار پدر ومادرشه . واینجور چیزا 

. آقایون درخاست ندین 🙄 😒

غیر مستقیم بگو  .مثلا یه کتاب روانشناسی نوجوان بخر بده بخونن.یا مثلا بگو یکی از همکلاسیام تو خو ...

ممنونم بابت راهنمایی ات عزیزم.تا ببینم میتونم بگم یا نه سعی میکنم😅

ممنونم بابت راهنمایی ات عزیزم.تا ببینم میتونم بگم یا نه سعی میکنم😅

خواهش میکنم😘ولی بگو .

تولایق بهترین هایی انشا الله بهترین هاهم برات رقم بخوره

. آقایون درخاست ندین 🙄 😒