2821
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 20 پست
دیگه این از بیشعوریه اونهاست!!!  منم فامیل همسرم خیلی بیشعورن  اگر میتونی یه مشاوره خوب ...

دقیقا واقعا خسته ام از رفتاراشون ارتباطم کم کردم باهاشون ولی بازم چون آذری هستن به ارتباطات اهمیت میدن 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دقیقا واقعا خسته ام از رفتاراشون ارتباطم کم کردم باهاشون ولی بازم چون آذری هستن به ارتباطات اهمیت می ...

ببین همه مشکلات دارن باید خودت مدیریت کنی 

مثلاً پدرشوهر من موقع عروسیمون به همسرم گفته بودن یکسال مجانی تو این خونه بشین نمخاد اجاره بدی!!! 

اگر دیدم پسر خوبی هستی و درسهات رو‌میخونی  تا ده سال مجانی بشین!!! باز اگر دیدم خوبی خونه رو بنامت میکنم!!! 

همسرم هم به پدرش گفته بود من بخاطر شما درس نمیخونم!!! 

شوهرم هم آدم ممتازی بود و او کارهاش موفقه ولی نمیدونم چرا پدرشوهرم همچین رفتاری میکنه!!! 

در صورتی که برای دوتا برادر شوهر دیگم تو عقد بستگیشون خونه بنامشون خرید!!! 

از این جور کارها و تبعیض ها و رفتارها و صحبتهای زشت زیاد دارن!!! 

تا جاییکه من یبار بهمسرم گفتم یا تو بچه سرراهی هستی یامن عروس زوری!!!! 

منکه عروس زوری نبودم و‌مامانت خودش یکسال در بدر من بود!!! پس بفکر خودت باش!!! 

اینا الان یه قسمت خیلیییییی کوچولوش بود 

میخواستم بگم اصلا برات این حرفها مهم نباشه 

تمرکزت رو بذار روی رابطه خودت و همسرت!!

اگر رابطه ات با همسرت خوب باشه همه اینها قابل حله!

ممنونم شوهرم آزمایش نمیده متاسفانه بهش بر میخوره 

فقط و فقط رو رابطه خودت باهمسرت کار کن!! 

منم یکسال بود اقدام بودم!! 

دکتر برای هردومون آزمایش نوشت 

برای من هم آزمایش هم‌سونو و عکس رنگی 

من همه چیم خوب بود همسرم یکم مشکل داشت 

بااولین ماهی که دارو‌مصرف کردیم همون ماه باردار شدم!! 

اول همسرت رو‌عاشق ودلسوز خودت بکن بقیش حله

ببین همه مشکلات دارن باید خودت مدیریت کنی  مثلاً پدرشوهر من موقع عروسیمون به همسرم گفته بودن ی ...

مرسی عزیزم بابت دل داری و راهنمایی هات رابطم با همسرم بد نیس البته اگر بذارن همین جاریم‌ و شوهرش یه کاری کردن که رابطمون واسه یه مدت شکرآب شد قربون خدا برم هر چی آدم بد بهتر 

فقط و فقط رو رابطه خودت باهمسرت کار کن!!  منم یکسال بود اقدام بودم!!  دکتر برای هردومون ...

خداروشکر انشالله که سالم و سلامت باشید برای منم دعا کن خدا به منم بچه بده واقعا نمیدونم الان باید چیکار کنم برم دیدن جاریم نرم دل خوشی ندارم اومد عروسی من دریغ از هزارتومن کادو

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز