2777
2789
عنوان

حاملگی یعنی 😇😁....

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 53 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلومه😂

😂😂😂

گفتم ک تجربه هم ندارم خیلی شاعرانه  حرف میزنم  🤣🤣🤣

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄
یعنی نتونی رو شکم بخوابی😬😐 البته حامله نیستم

من هیچوقت رو شکم نمیخوابیدم الان  هم ب پهلو میخوابم

آیا من عجیبه یا بقیه؟؟

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄
مجردم قران رو ادم میخونه خدا چطور درباره ی مقام مادر وبه وجود اوردن بچه گفته میفهمه کارخیلی سختیه

واقعا سخت هست نمیگم راحته.. ولی سخت ترین نیست ..هر بدنی هم متفاوته تو بارداری... من تو بارداری اولم شکمم میومد جلو فقط😅 ولی الان برای دومین بارداریم درد لگن و دلدرد و کمردرد اینا دارم🥺

خانم حامله میبینم گریم میگیره

میدونی اکثرا بارداری ها طبیعی هستن بدون هماتوم.. و بدون استراحت مطلق..

ولی تو سایت خیلی از اینا صحبت میشه و اکثرا،استراحتن..

بدبین نشو به حاملگی..

من حاملگی اولم که خیلی راحت بودم.. الانم درد دارم گاهی ها و شکمم اومده جلو اذیتم.. ولی درکل استراحت نکردم تو بارداری..

هنه کارا با خودمه شکرخدا