2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا همه تون حمله کردید بهم . فکر کردم گفتم نیازی ب نصیحت شما هم دوستان هم ندارم.

فکر کردی درست بود حرفت واقعا؟

یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍
شاید خودش باشه این چه حرفیه میزنی رشت ندیدی بنده خدا اینجورم که میگینیس

اره درسته عزیزم حق با شماست

استاتر عزیز اگه خودت یا عزیزانت بودی عذرخواهی میکنم.

بعصی هاتون از خود من بدتر حرف زدید

بیشعوری شما هم اینجا پیدا میشه

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
چرا همه تون حمله کردید بهم . فکر کردم گفتم نیازی ب نصیحت شما هم دوستان هم ندارم.

ایشون نظری درباره چهرشون نخواستن

سن رو پرسیدن 

کسی هم به شما حمله نمیکنه فقط آداب صحبت کردن درست رو بهتون یادآوری کردیم

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

بلانسبت جمع ولی به من ثابت شده خیلی از زنای نینی سایت حسودددن و از حسودی بعضیاشون میگن صورت نچرال خوبه عملی چیه واگرنه طرف خوشگل خوشگله اما چون فقط بینیش عملیه میگن زشته یا مثلا طرف شوهر خیلی پولدار و زندگی بروفق مرادی داره اما چون تو سن مثلا 18عروس شده میگن وای کاش زود ازدواج نمیکردی حیف شدی واقعا این همه حسادت توی دنیایا مجازی که حتی تا آخر عمرمون یکبارم قرار نیست همو ببینیم برا چیه؟

استاتر عزیز بازم ازت عذرخواهی می کنم اگه خودت یا عزیزانت بودی. اگه ناراحت شدی ببخشید

زیبایی زشتی نسبیه 

من دیدمش خوشم نیومد برای همین اینطوری نوشتم. 

عزیزان آداب معاشرت هم بلدم 

حرف زدن رو حتا از خیلی از شما هم بهتر بلدم 

دوست داشتم اینطوری بگم

ناراحت شدی بازم شرمنده

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
استاتر عزیز بازم ازت عذرخواهی می کنم اگه خودت یا عزیزانت بودی. اگه ناراحت شدی ببخشید زیبایی زشتی نس ...

ناراحت نشدم..از هر کسی هر چیزی بر میاد...من نمیتونم صحبت های بقیه رو زیبا کنم و برام اهمیتی نداره چیزی ک نمیتونم انجام بدم

ناراحت نشدم..از هر کسی هر چیزی بر میاد...من نمیتونم صحبت های بقیه رو زیبا کنم و برام اهمیتی نداره چی ...

میشه ببینمت

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه