2777
2789
نمیدونم چرا بعضی ها هیچوقت نمیخان عقلشون رو به کار بندازن . مگه یه بسکتبالیست چکار میکنه که باعث رشد ...

کافیه یکم درباره بسکتبال مطالعه کنی، پرش، دریبل، سرعت و‌دویون، تاثیر بسیار زیادی توی افزایش قد داره، والیبال رشته ای که نیاز به پرش زیادی داره، شیرجه رفتن سمت توپ، 

تکواندو حرکات پا زیادی داره و انعطاف زیادی مطلبه که باعث افزایش قد میشه،. 

این رشته‌ها رو نگاه کنی توی رنج سنی زیر ۱۷ سال میان توی این رشته‌ها، برای همینم قد ها بلند، 

منم نمیدونم والا

کافیه یکم درباره بسکتبال مطالعه کنی، پرش، دریبل، سرعت و‌دویون، تاثیر بسیار زیادی توی افزایش قد داره، والیبال رشته ای که نیاز به پرش زیادی داره، شیرجه رفتن سمت توپ، 

تکواندو حرکات پا زیادی داره و انعطاف زیادی مطلبه که باعث افزایش قد میشه،. 

این رشته‌ها رو نگاه کنی توی رنج سنی زیر ۱۷ سال میان توی این رشته‌ها، برای همینم قد ها بلنده، 

اینا تو سن رشد میان، حتی سنین مدارس، کشور های مختلف اینطور سرمایه گذاری میکنن، 

من خودم ورزشکارم، این کاربری منم نیست، قرضی که اومدم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کافیه یکم درباره بسکتبال مطالعه کنی، پرش، دریبل، سرعت و‌دویون، تاثیر بسیار زیادی توی افزایش قد داره، ...

من پنج سال تو سن رشد والیبال کار کردم قدم یکو نیمه خیلی ها هم تو این ورزش ها داریم ک تاثیر روی قد نداشته اونایی ک قدشون بلنده ژنتیکه اگ از گوگل نشستی تحقیق کردی ک کلا بیخیال شو ولی هیچ جایی اثبات نشده ک پرش قد رو بلند کنه و هیچ اساتیدی این رو نگفتن جز مربی های معمولی ک اکثرا برا جذب شاگرد این خزعبلاتو میگن

کافیه یکم درباره بسکتبال مطالعه کنی، پرش، دریبل، سرعت و‌دویون، تاثیر بسیار زیادی توی افزایش قد داره، ...

اگر کسی تمام دوران رشدش ورزشهای کششی انجام بده ممکنه نیم سانت توی رشد قدش تاثیز بذاره . تمام کوتاه قدها برای رشد قدشون همه کار کردن و نشده ، اگثر بلند قدها هم برای رشد قد هیچ کاری نکردن و شده . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن از ما بدگویی میکنن .