2777
2789
اون ي ادم حرومزادست فقطم دنبال رابطه جنسيه و خاك تو سررت ك ب شوهرت خيانت ميكني 

اره 

منم با نظرت موافقم 

ویکتور هوگو در یکی از کتاب های خود می‌گوید :(مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان انداختند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم!!این دیگر چه دنیایی است ؟)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله

پس باید لزوما بهش خیانت کنی ؟؟!!

ویکتور هوگو در یکی از کتاب های خود می‌گوید :(مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان انداختند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم!!این دیگر چه دنیایی است ؟)
به شوهرت محبت کن باهاش لحظه های عاشقانه بساز میدونی عواقب خیلی خیلی بدی داره حتی اگه همسرت متوجه نشه ...

بخدا خودم از عذاب وجدان نه می‌خوابم نه غذا میخورم.فقط وابسته شدم.شوهرم خیلی اذیتم کرده نمیتونم باهاش رابطه خوبی داشته باشم 

خیلی تهمت میزنه 13ساله تهمت میزنه.خانوادمو اذیت می‌کنه تیکه میندازه

برای هرچیزی یک راهکاری است 

الان چون شوهرت تو رو اذیت می‌کنه باید خیانت کنی ؟!؟؟

برای این باید طلاق گرفت نه خیانت کرد 

البته نمیگم طلاق بگیری 

باید با مسالمت حل کنید ...

بخدا خودم از عذاب وجدان نه می‌خوابم نه غذا میخورم.فقط وابسته شدم.شوهرم خیلی اذیتم کرده نمیتونم باهاش ...

همه زن و شوهری لحظات بد داشتن رو خودت کار کن حتی اگه لازم باشه سر کار نری 

خداجون خودت کمک کن