2777
2789
عنوان

خدا از پدرشوهرم نگذره که زندگیمو داره نابود میکنه...

| مشاهده متن کامل بحث + 1495 بازدید | 48 پست
راهنماییم کنید چیکااار کنمهرچند کاری از دستم برنمیاد...

عزيزم چون خونه دارين نميتونين كاري كنين چون ميگن خونه داره بفروشه بده 

ولي اگه خونه نداشتين ميتونستين اعسار بدين و اقساط بندي كنيد زندان هم نره

من به غمگين ترين حالت ممكن شادم  تو به آشوب دلم ثانيه اي فكر نكن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تازه بیا مادرشوهرمو ببین چه جانمازی اب میکشه...بجای این مسخره بازیا پول مردمو نمیده...

عزیزم حالتو میفهمم.درهرصورت مجبورن چک هارو پاس کنن.

بذاردرس عبرتی براشوهرت بشه ازاینن بعد هواسش به کلاه خودش باشه

خدا دی بسه

هه

مادرشوهرم میاد خونه ما ب زووور یه میوه میخوره

ینی دلم نمیاد خونه پسرم که بچه داره حتی یه میوه بخورم

یکی نیس بگه مااادر فداکار چطور دلت میاد تن زن و بچه پسرت هی بلرززه...

ههمادرشوهرم میاد خونه ما ب زووور یه میوه میخورهینی دلم نمیاد خونه پسرم که بچه داره حتی یه میوه بخورمیکی نیس بگه مااادر فداکار چطور دلت میاد تن زن و بچه پسرت هی بلرززه...

خودتو ناراحت نكن يه روز پسرشون بازداشت بشه عقلشون مياد سر جاش از هر جا شده وصول ميدن

عزیزم حالتو میفهمم.درهرصورت مجبورن چک هارو پاس کنن.بذاردرس عبرتی براشوهرت بشه ازاینن بعد هواسش به کلاه خودش باشه

شوهرم اتفاقا تو حساب کتاب خیلی دقیقه

ولی در مقابل پدرش وا میده

ولی حقشه بقول شما تا اون باشه دیگه...

عزیزم بدهی بانکی و چک خودش یه معضله

ولی نزول قضیه ش خیلی خیلی فرق می کنه.

منم قدیما فکر می کردم بحث ربا و سود دادن خیلی بد نیست ولی دیدم که کسانی که وارد نزول شدن بد گرفتار شدن.

اونم تو این بازار 

اما اگه همسرت ثابت کنه طرف نزولخواره و البته ایشون پولو نگرفته و برا ضمانت چک داده و طرف معامله نبوده قضیه عوض میشه

ضمنا لازم نیست پدر شوهرت آپارتمان بفروشه, بیاد و هم مبلغ اصل بدهی به قیمت روز بهشون خونه یا آپارتمان بده.

همسرت هم چکشو پس میگیره

قانون هم دریافت بهره پولو جایز نمیدونه.مگر در بدهیهای بانکی که اساسش فرق می کنه

عزیزم بدهی بانکی و چک خودش یه معضلهولی نزول قضیه ش خیلی خیلی فرق می کنه.منم قدیما فکر می کردم بحث ربا و سود دادن خیلی بد نیست ولی دیدم که کسانی که وارد نزول شدن بد گرفتار شدن.اونم تو این بازار اما اگه همسرت ثابت کنه طرف نزولخواره و البته ایشون پولو نگرفته و برا ضمانت چک داده و طرف معامله نبوده قضیه عوض میشهضمنا لازم نیست پدر شوهرت آپارتمان بفروشه, بیاد و هم مبلغ اصل بدهی به قیمت روز بهشون خونه یا آپارتمان بده.همسرت هم چکشو پس میگیرهقانون هم دریافت بهره پولو جایز نمیدونه.مگر در بدهیهای بانکی که اساسش فرق می کنه

وکیل گرفتن که ثابت کنن طرف نزولخوره ولی فکر نمیکنم موفق شن....هیچ گناهی رو نگفتن جنگ با خداس بجز نزول

و کیه که تو جنگ با خدا پیروز شه

بعدشم اخه همشم که نزول نیس

منم همینو میگمولی هررر کاری میکنن ک این اتفاق نیوفته

مطمئن باش بيفته هم كاري ميكنن بياد بيرون تو ريلكس باش و مواظب بچت باش كه اين وسط اون ضربه روحي نخوره خيلي سخته رو ذهن بچه زخمي درست ميشه كه تا عمر داره فراموش نميكنه

وکیل گرفتن که ثابت کنن طرف نزولخوره ولی فکر نمیکنم موفق شن....هیچ گناهی رو نگفتن جنگ با خداس بجز نزولو کیه که تو جنگ با خدا پیروز شهبعدشم اخه همشم که نزول نیس

درسته... ولی هر وقت که پشیمانی بیاد و توبه, خدا می پذیره

ایشالا حل میشه ولی عوضش همسرت متوجه میشه احترام جای خود, ولی انسان بالغ اختیار آبروشو نمیده دست کسی

متاسفانه این تجربه رو گرون بدست میاره, ولی خدا بزرگه

عزیزم تو نشستی داری حرص میخوری بعد اونا عین خیالشون نیست؟!!!!!!

نمیخوام بیرحمانه بگم اما همین مردها اکثرشون خانواده خودشون به خصوص پدر و مادرشون و باز به خصوص مادرشون رو به زنشون ترجیح میدن.حالا بیاد ببینه کی داره براش بال بال میزنه.

واقعا متاسفم برای همچین پدر و مادرهایی که زندگی بچشون رو نابود میکنن وقتی سر اون یکی پسرشون این بلا رو آوردن چرا سر این هم آوردن؟با یه همچین طرز تفکرهایی که میگن پول خونشون سرمایه میکنن معلومه که چقدر به فکر بچشون هشتن اگه اینا خیلی سرمایه گذاری بلد بودن این همه بدهی بالا نمیاوردن .

اگه خونشون رو بفروشن و طلب ملت رو ندن این پول هم میره پیش بقیه پولها