2777
2789

من آدمی هستم که پشت سرم حرف زیاد میزنن. با کوچکترین پیشرفتی که میکنم میشنوم که فلانی پشت سرم گفته سارا تا کجا میخواد ادامه بده این زن چرا اینقد سیری ناپذیره ! از کی میخواد سبقت بگیره ! یا مثلا به خاطر حسادت یا چشم و هم چشمی با فلانی داره اینقده خودش رو به آب و آتیش میزنه ! و هزار و یک جور وصله نا جور دیگه که خدا شاهده من خودم رو هیچوقت در جایگاه رقابت با کسی قرار ندادم و اصلا دور و برم کسی رو نمیبینم که بخوام باهاش چشم و هم چشمی کنم. لطفا این حرفامو رو حساب تکبر و غرور نذارید اما فکر میکنم کسایی که پشت سرم حرف میزنن بهم حسادت میکنن چون حس میکنم بین خانم های اطرافم من شاغلم استقلال مالی دارم اما اونا ندارن اعتماد به نفس خیلی بالایی دارم هوش خیلی خوبی دارم طوری که همه متوجه هستن  تحصیلاتم تا مهندسی ادامه دادم اما الان یه کارمند معمولی ام به لحاظ ظاهر معمولی ام نه میشه گفت زیبا و نه میشه گفت زشت. جالب اینجاست که به لحاظ ظاهر خیلیاشون از من بهترن !!!! باورتون نمیشه حتی بعد خرید یه لباس هم پشت سرم ححح میزنن یا مثلا وقتی اون موقع که هنوز مجرد بودم برای رفت وآمد به محل کار ماشین خریدم خیلیاشون میگفتن چرا پولت رو حیف میکنی جمع کن برای جهیزیه !!!! 

خیلی از کسایی که این حرفارو پشت سرم میزنن اقوام درجه یک یا دو هستن نمیشه باهاشون ارتباطم  رو کم کنم باهاشون چطور برخورد کنم؟؟

بی اعتنایی 

مردم زود فراموش میکنن و میرن دنبال یه سوژه دیگه 

شما زندگی نرمال یه ادم معمولی و نرمال رو دارین 

دیگه خیلی بیکارن که پشت سرتون حرف میزنن

احتمالا خودشون خانم هایی هستن که استقلال مالی و تحصیلات و رانندگی یه خانم براشون خیلی عجیبه !!!!درحالی که واقعا عادی هست 

حال متکلم از کلامش پیداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم صبح بخیر....ادم حسود همه جا هست...سهی کن بهشون اهمیت ندی و واسه پیشرفت خودت و خونوادت تلاستو چندبرابر کنی....

من بیشتر از حسادت از چشم شورشون میترسم...حاضر نیستن ببین یه نفر یکم بیشتر از خودشونه...شاید اگه شهر غریب بودید اینهمه حرف و حسادت پشتتون نبود....هرکاری ک میکردید دیگه نمیدیدن....

خدا جونم ینی میشه منم مامان شم؟؟؟

فرشته جون دقیقا منم به همین فکر میکنم که من دارم خییییلی معمولی زندگی میکنم اما نمیدونم چرا همش نصیحت میکنن یا همش میگن تو سیری ناپذیزی یا چمیدونم قدر داشته هاتو بدون و از این حرفا.انگار از پیشرفت بیشتر من نگران میشن واقعا بیکارن محض رضای خدا هیچکدومشون به جز حرف زدن در مورد دیگران کار دیگه ای ندارن. جلوی منم پشت سر بقیه حرف میزنن !!!

فرشته جون دقیقا منم به همین فکر میکنم که من دارم خییییلی معمولی زندگی میکنم اما نمیدونم چرا همش نصیحت میکنن یا همش میگن تو سیری ناپذیزی یا چمیدونم قدر داشته هاتو بدون و از این حرفا.انگار از پیشرفت بیشتر من نگران میشن واقعا بیکارن محض رضای خدا هیچکدومشون به جز حرف زدن در مورد دیگران کار دیگه ای ندارن. جلوی منم پشت سر بقیه حرف میزنن !!!

خوب پس مشخصه چه طرز فکر و روش زندگی و فرهنگی دارن دیگه دست خودشون نیست تو یه سیستم خاص با یه خرده فرهنگ خاص بزرگ شدن و پذیرش تغییر براشون سخته دوست من 

زندگی خودتو بکن و لذت ببر خسته میشن میرن سراغ یه سوژه دیگه

سلام عزیزم صبح بخیر....ادم حسود همه جا هست...سهی کن بهشون اهمیت ندی و واسه پیشرفت خودت و خونوادت تلاستو چندبرابر کنی....من بیشتر از حسادت از چشم شورشون میترسم...حاضر نیستن ببین یه نفر یکم بیشتر از خودشونه...شاید اگه شهر غریب بودید اینهمه حرف و حسادت پشتتون نبود....هرکاری ک میکردید دیگه نمیدیدن....

بیشترین چیزی که ناراحتم میکنه اینه که فکر میکنن من حتما به دیگران حسادت میکنم که اینقده دنبال پیشرفتم. والا به خدا من همچین به جای خیلی خاصی هم نرسیدم که اینقده به من میگن چشم و هم چشمی نکن. از بین اونا فقط یکیشون هست که باهام رک حرف میزنه و تو روم گفته بقیه هم پشت سرت دارن میگن

بیشترین چیزی که ناراحتم میکنه اینه که فکر میکنن من حتما به دیگران حسادت میکنم که اینقده دنبال پیشرفتم. والا به خدا من همچین به جای خیلی خاصی هم نرسیدم که اینقده به من میگن چشم و هم چشمی نکن. از بین اونا فقط یکیشون هست که باهام رک حرف میزنه و تو روم گفته بقیه هم پشت سرت دارن میگن

خوب بگن 

شمام باید رک میگفتی این عمر منه ترجیح میدم با سرک کشیدن تو کار دیگران تلفش نکنم و استفاده بهتری ازش بکنم شماهام هرجور صلاح میدونین زندگی کنین

به ادم هایی که پشت سرتان حرف میزنند توجه نکنید زیرا انها دقیقا پشت سر شما هستند.از موفقیت لذت ببر.بیخیال باش.

ستاره حرفت درسته اما وقتی میشنوم میگن سارا دنبال اینه که از فلانی سبقت بگیره !!! واقعا ناراحت کنندست. چرا باید نزدیک ترین اقوام آدم پیشرفتش رو به حساب چشم و هم چشمی بذاره ؟

خوب بگن شمام باید رک میگفتی این عمر منه ترجیح میدم با سرک کشیدن تو کار دیگران تلفش نکنم و استفاده بهتری ازش بکنم شماهام هرجور صلاح میدونین زندگی کنین

دقیقا همین حرف رو بهش زدم اما بازم فضولی هاشون ادامه داره الان دیگه پشت سرم میگن و کمتر تو روی خودم. از طرفی هم دوست ندارم بفهمن ناراحت میشم چون اینطوری بیشتر سعی میکنن حرف در بیارن

حتی اون زمان که مجرد بودم انقده پشت سرم گفتن ولخرج و سیری ناپذیر و از این حرفا خییییلی از پسرای فامیل رو که مشخص و تابلو بود که به من علاقه مندن رو  از ازدواج با من منصرف کردن واقعا نمیدونم جواب این کاراشون رو چطور میخوان تو اون دنیا بدن!

حالا خوبه من هر خرجی میکردم کاملا از جیب خودم بود . من از وقتی مجرد بودم و شاغل شدم حتی از پدرم هم پول تو جیبی نگرفتم

ستاره حرفت درسته اما وقتی میشنوم میگن سارا دنبال اینه که از فلانی سبقت بگیره !!! واقعا ناراحت کنندست. چرا باید نزدیک ترین اقوام آدم پیشرفتش رو به حساب چشم و هم چشمی بذاره ؟

اینا ی ادمهای بیکارن از سر حسودی حرف میزنن هیچ وقت سعی نکن خودتو به اینجور ادمها ثابت کنی مهم اینکه خودت میدونی اینجوری که اینا میگن نیستی

معجزه زندگيم👈❤️پسرم❤️👉

خب حسودن دیگه بزارید اینجوری فکر کنن...اتفاقا اگه اینجوری گفتن بگید اره من همونیم که شما میگید پس من سعی میکنم خودمو به اونایی ک پیشرفت کردن برسونم و ترقی کنم شمام سعی کنید به من برسید

خدا جونم ینی میشه منم مامان شم؟؟؟