2777
2789
عنوان

دخترم ۱۷ ساله دنبال کار میگردم

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 42 پست
اره فک میکنم واسه شروع باید کارگاه برم ولی ترجیح میدم اتوکار باشم

کارگاه هم مال خودت باشه خوبه وگرنه ببخشیدا احساس میکنم حمالیه کلا خوشم نمیاد از خیاطی

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب تمام وقت که نمیتونم و خب با این سنم و نداشتن تجربه فک میکنی منو قبول میکنن؟

تجربه خب ،همه یه روز ،روز اولشون بوده بلاخره ،شما سنت کمه ،تجربه از کجا میخواستی بیاری 

یکم زبون بریز ،ظاهرت موجه باشه دیگه حله 

اولش شاید بفرستت قسمت ارایشی بهداشتی ،بعد بلاخره ارتقا میگیری 

کارگاه هم مال خودت باشه خوبه وگرنه ببخشیدا احساس میکنم حمالیه کلا خوشم نمیاد از خیاطی

میفهمم منم همین حسو داشتم واسه همین پیچوندمش.بابام معتقده یه زن باید خیاطی بلد باشه که شب تا صبح و بلعکسش پشت چرخ باشه ولی از نظر من کلا کار خیاطی به جایی نمیرسع واسه پیشرفت باید دست رو بزرگترا و پرریسک ترا بزاری

خب تمام وقت که نمیتونم و خب با این سنم و نداشتن تجربه فک میکنی منو قبول میکنن؟

منم تقریبا همسنتم اسی میخوام منم برم تکنسین داروخانه بشم حالا تابستون میرم یا نیمه یا تمام وقت نمیدونم ولی از اینکه درباره داروها اطلاعات داشته باشم خوشم میاد به نظرم کار خوبیم هست برای من البته فقط چند سال نه همیشه 

فکر کنم قبلش باید بری یسری آموزش ها رو ببینی دوره ببینی مدرک میدن البته بعضیا میگفتن بدون مدرک رفتن ولی فکر نکنم قبول کنن شاید اونا پارتی ای چیزی داشتن

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

میفهمم منم همین حسو داشتم واسه همین پیچوندمش.بابام معتقده یه زن باید خیاطی بلد باشه که شب تا صبح و ب ...

منم همینطور فکر میکنم

منم تقریبا همسنتم اسی میخوام منم برم تکنسین داروخانه بشم حالا تابستون میرم یا نیمه یا تمام وقت نمیدو ...

دقیقا.کی به کسی که تجربه نداره همینطوری کار نیده مگه یه چیزی غیر تجربه مطرح باشه😂من یع دوره داروسازی و پزشکی رو دوست داشتمدر مورد اطلاعات درمورد داروهام اره منم خوشم میاد اما نمیدونم حقوق خوبی داره یا ن

دقیقا.کی به کسی که تجربه نداره همینطوری کار نیده مگه یه چیزی غیر تجربه مطرح باشه😂من یع دوره داروساز ...

حقوقش فکر کنم مثل حقوق یه فروشنده باشه منم نمیدونم 

ولی تجربه فکر نکنم تو این کار خیلی مهم باشه چون مهم اینه خوب کار کنی دارو اشتباه ندی دست مردم کند هم نباشی مدرک کافیه دیگه فکر نکنم تجربه بخوان