خب میدونم ینی اپلیکشن دانلود کنی همینجوری وام میده؟ پس ضامن و ایناش چیکار میکنه؟
ضامن نمیخواد ولی ۳ ماه باید گردش حساب داشته باشی
MVZS5Y
اگه نصب کردی کد معرف منو بزن بی زحمت
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
منم میخوام واس عمل بچم وام بگیرم اگه کسی میتونه توضیح بهم بده خدا خیرتون بده بلو وامش چطوری هست
فروش داروهای گیاهی نظیر انواع قرصهای لاغری .چاقی.لزل(گلوتاتیون)سفیدی کل بدن . کرمهای سفیدی صورت وازبین بردن لک وکک ومک . کرمهای جوانساز دست وصورت . ابرسان قوی صورت . قرص هیربست وهیرتامین اصل . اسکرابهای صورت وبدن . انواع ماسک . وخیلیی چیزهای دگه امکان ارسال ب سراسر کشور (خواهرای عزیزم من کلی احترام واستون قائلم پس با طعنه وکنایه ریپلای نکنید )
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
منم میخوام واس عمل بچم وام بگیرم اگه کسی میتونه توضیح بهم بده خدا خیرتون بده بلو وامش چطوری هست ...
اگه نصب کردی
کد معرف منو بزن لطفا MVZS5Y
تو خودداپلیکشین قشنگ مشخصه