2777
2789
عنوان

زن سابق شوهرم ایام عیدمو به گند کشید

| مشاهده متن کامل بحث + 6241 بازدید | 113 پست
واااای شوهرتم میدونه؟تو از کجا فهمیدی؟من جای تو بودم با سند و مدرک به همه میگفتم

حتی سند و مدرک هم داشته باشین و با سند دنبال آبروریزی و مطرح کردن این موضوع باشید ، و پدر و مادر اون بچه نفی ولد نکرده باشن ، شما محکوم‌ میشی 

اصلا دور و بر این مسائل نرید که دردسر بدی براتون درست میشه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

ببین از شناسنامه ها تاریخ عقد و فلان  و تست ژنتیک عکس و فیلم دارم  و آدرس و شماره تلف ...

همینکه بدون اطلاع پدر و مادر و اطلاع دادگاه و درخواست قاضی تست ژنتیک بگیری جرمه 

اون فامیلتون‌ هم پاش گیره

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این داستان رو من به اشکال مختلف و در جاهای مختلف خوندم و صحت و سقمش هم پای اونی که تعریف می کنه

اما واقعیت اینه که اون خانم که سر خود نمیاد خونه شما. همسرتون هم ایشون رو همراهی می کنن

پس شما تا زمانی که همسرتون به ایشون روی خوش نشون می دن و رفتن و آمدن هاشون رو قبول می کنن کاری نمی تونی بکنی. مگر اینکه جایگاه خودتون رو در اون زندگی تثبیت کنید یا با یه توافق مالی درست که ظاهرا خودتون هم به این موضوع بیشتر رغبت دارید از همسرتون جدا بشید

حتی سند و مدرک هم داشته باشین و با سند دنبال آبروریزی و مطرح کردن این موضوع باشید ، و پدر و مادر اون ...

اگه خیلی اذیتم کنه اون زن دیگه عواقب کار رو هم می پذیرم آستانه تحمل آدم حدی داره

همینکه بدون اطلاع پدر و مادر و اطلاع دادگاه و درخواست قاضی تست ژنتیک بگیری جرمه  اون فامیلتون‌ ...

زنیکه زنا کنه و بچه نامشروع پس بندازه و به اشکال مختلف اذیت کنه جرم نکرده ؟

من پای عواقب کارم وامیسم 

زنیکه زنا کنه و بچه نامشروع پس بندازه و به اشکال مختلف اذیت کنه جرم نکرده ؟ من پای عواقب کارم وامیس ...

شرایط اثبات زنا آسون‌ نیست . اگر همسرت و اون خانوم اجازه ندن و موافقت نکنن هیچ اثبات ولدی در کار نیست و هر تهمتی بزنی حتی اگر درست باشه برات دردسر بدی میشه 

من نمیخوام تو دردسر بیفتی و راهنماییت کردم 

اگر خودت میخوای که هیچی

شما باید خودت بزرگ بشی

نباید بگی عیدم رو به گند کشید

چجوری گند کشید ؟

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم

کاش بتونی خودتو در نهایت عزت نفس و سربلندی نجات بدی و بذاری هر کس بره دنبال لیاقت خودش

شان شما این زندگی و دست و پنجه نرم کردن با همچین آدم هایی نیست

از صمیم قلبم برات ناراحت شدم