2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 930955 بازدید | 42840 پست
اره دقيقا منم همين حالتم..تازه من شاغلم و سركار ميرم يعني مث مرده ها ميرم و ميام اينقد بي حالم كه نگ ...

کار میکردم راحتتر بودم پوسیدم تنهایی ، خانواده هم پیشم نیستن شوهرمم تا بعداز ظهر سرکاره دارم روانی میشم دوست دارم یکی برام غذا درست کنه نرم تو اشپزخونه نمیدونم اصلا فقط تمام روز حالم بده روحیه م خوب نیست

کار میکردم راحتتر بودم پوسیدم تنهایی ، خانواده هم پیشم نیستن شوهرمم تا بعداز ظهر سرکاره دارم روانی م ...

منم دورم ..با شوهرم تو اين شهر تقريبا تنهاييم..خيليييي دلتنگ ميشم بخصوص كه نميتونم مرخصي ندارم برم پيش خانوادم...شما ميتوني بري پيش خانواده ت چند هفته بموني شارژ بشي

من ريخته ام در رگ تو شيره جان..جان ِ مادر💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من امروز رفتم پیش دکترم سونوگرفت ازم برام آمپول پروژسترون دادبزنم پریود بشم...لتروزول هم داد که ازشب سوم تا 7پریودم بخورم...یه دونه آمپول hcg هم بهم دادگفت قرصارو بخورم 8یا9هم دوباره برم برا سونو...آزمایش شوهرمم زیاد تغییرنکرده بود یعنی نسبت به 3 ماه قبل بد نشده بود خیلی هم بهترنشده بود..میخام ازاین ماه یخ درمانی برا شوهرم وعسل وسیاهدونه رو امتحان کنم

خدایاشکرت که جوابه صبرمو دادی...فندوقمو به خودت سپردم سالم برسونش به دستم
من امروز رفتم پیش دکترم سونوگرفت ازم برام آمپول پروژسترون دادبزنم پریود بشم...لتروزول هم داد که ازشب ...

ایشالله جواب میگیری راحت باش استرس نده به خودت یکم بزار برا دوران بارداری 😂 من که له شدم ولی بازم خدایا شکرت

سارا جون خانمای باردارتورو خدا بیاید شما هم مثل من هستید؟ چیکار میکید در طول روز با چی سرگرم میشید ا ...

عزیزم شما الان چند هفته ایی ...اخرین پریودیتون کی بود مال من ۱۹ فروردین اصلا زمان نمیگدره😥😥😥

عزیزم شما الان چند هفته ایی ...اخرین پریودیتون کی بود مال من ۱۹ فروردین اصلا زمان نمیگدره😥😥😥

مال من 8 فروردین بود گلم  دارم دیونه میشم تو خوابم حالت تهوع دارم ، شما هم بارداری؟

آره عزیزم ولی من فقط گشنم میشه شما از کی شروع شد حالت تهوعتون؟

تقریبا یک هفته س ، منم گشنم میشه ولی دلم نمیکشه اشپزی کنم . اگه دقیق تر بخوام چون من امپول hcg زدم برا ازادسازی دقیقا بچه م چهار هفته س ، نمیدونم احساس میکنم زوده خیلی واسه حالت تهوع

تقریبا یک هفته س ، منم گشنم میشه ولی دلم نمیکشه اشپزی کنم . اگه دقیق تر بخوام چون من امپول hcg زدم ب ...

منم اچ سی جی زدم دقیقا ۱۷ روز پیش و از ۱۱ روز بیبی مثبت شد و چند روز پیشم ازمایش خون دادم ک مثبت شد

عزیزم شما الان ۵ هفته و۴ روز هستین ...

دقیقا نمیدونم اگه از اولین روز اخرین پریود حسای کنیم 41 روز میشه ولی اگه از امپول حساب کنیم میشه تقریبا 4 هفته ، حالا کدومش دسته نمیدونم

منم اچ سی جی زدم دقیقا ۱۷ روز پیش و از ۱۱ روز بیبی مثبت شد و چند روز پیشم ازمایش خون دادم ک مثبت شد

منم همین جوری مثبت شد دقیقا یازده روز بعدامپول ، ایشالله خدا برات نگه داره . همش فک میکنم برا ویار زوده 

منم همین جوری مثبت شد دقیقا یازده روز بعدامپول ، ایشالله خدا برات نگه داره . همش فک میکنم برا ویار ز ...

اتفاقا ویار و حالت تهوع نشونه بالا بودن هورمون hcgو خوبه نگران نباش عزیزم دو هفته دیگ بدو سونو