سلام دوستان،من جمعه دو هفته پیش آمپول اچ سی جی زدم،روز ۱۲ و ۱۳ بعد از زدن آمپول بی بی گذاشتم و مثبت شد،امروز روز ۱۴ ام میشه که از آمپولم میگذره و بی بیم پررنگ تر شده،به نظرتون مثبته کاذبه؟؟ الان آزمایش خون میتونه نشون بده یا زوده؟
اره دقيقا منم همين حالتم..تازه من شاغلم و سركار ميرم يعني مث مرده ها ميرم و ميام اينقد بي حالم كه نگ ...
کار میکردم راحتتر بودم پوسیدم تنهایی ، خانواده هم پیشم نیستن شوهرمم تا بعداز ظهر سرکاره دارم روانی میشم دوست دارم یکی برام غذا درست کنه نرم تو اشپزخونه نمیدونم اصلا فقط تمام روز حالم بده روحیه م خوب نیست
من امروز رفتم پیش دکترم سونوگرفت ازم برام آمپول پروژسترون دادبزنم پریود بشم...لتروزول هم داد که ازشب سوم تا 7پریودم بخورم...یه دونه آمپول hcg هم بهم دادگفت قرصارو بخورم 8یا9هم دوباره برم برا سونو...آزمایش شوهرمم زیاد تغییرنکرده بود یعنی نسبت به 3 ماه قبل بد نشده بود خیلی هم بهترنشده بود..میخام ازاین ماه یخ درمانی برا شوهرم وعسل وسیاهدونه رو امتحان کنم
خدایاشکرت که جوابه صبرمو دادی...فندوقمو به خودت سپردم سالم برسونش به دستم
آره عزیزم ولی من فقط گشنم میشه شما از کی شروع شد حالت تهوعتون؟
تقریبا یک هفته س ، منم گشنم میشه ولی دلم نمیکشه اشپزی کنم . اگه دقیق تر بخوام چون من امپول hcg زدم برا ازادسازی دقیقا بچه م چهار هفته س ، نمیدونم احساس میکنم زوده خیلی واسه حالت تهوع