2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 928481 بازدید | 42808 پست

یه بی بی دیگه هم گذاشتم،کم کم پر رنگ شد تا مثل بی بی دیشبم شد تقریبا،امروز پونزده روز از آمپول میگذره،میخواستم بعد ازظهر برم آزمایش،ولی فک کنم شوهرم دیر بیاد نتونم برم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره من جات بودم همون لحظه ک هاله افتاد میرفتم

سلام عزیزم،خوبی؟ دیگه نیومدی این جا،اومدم بگم امروز روز موعدم بود،رفتم آزمایش دادم و مثبت شد،ان شا الله تو هم خوش خبر باشی

سلام عزیزم،خوبی؟ دیگه نیومدی این جا،اومدم بگم امروز روز موعدم بود،رفتم آزمایش دادم و مثبت شد،ان شا ا ...

سلاااااااااااام.توروخدا؟؟؟واااااای خوش خبر باشی😍😍😍😍بخدا خیلی خوشحال شدم ایشالا سالم بیاد بغلت.

منم امروز ۲،۳روزه تاخیر دارم نمیدونم امیوار باشم یانه؟!😢

💖خوش اومدی پسرگلم💖خوش اومدی نفسِ مامان💖
سلاااااااااااام.توروخدا؟؟؟واااااای خوش خبر باشی😍😍😍😍بخدا خیلی خوشحال شدم ایشالا سالم بیاد بغلت. ...

مرسی عزیزم،چرا بی بی چک نمیذاری؟ بذار اگه مثبت شد که آن شا الله میشه برو آزمایش بده،واسم دعا کن دوست خوبم،یه بار خاطره تلخ دارم از بارداری،دعا کن همه چیز خوب باشه،منم حتما دعات میکنم که ان شا الله باردار باشی 

مرسی عزیزم،چرا بی بی چک نمیذاری؟ بذار اگه مثبت شد که آن شا الله میشه برو آزمایش بده،واسم دعا کن دوست ...

عزیزم همین الان داشتم یاسین میخوندم برات دعا کردم.توهم برامن دعا کن لطفا

راستی مهساجون تاحالا قرص مدروکسی پروژسترون خوردی؟؟

من ماه پیش خوردم ۶روز بعد از قطعش پریود شدم این ماه ۹روزه قطع کردم.نمیدونم امیدوار باشم ک باردارم یان.گاها ب خودم میگم صددرصد حاملم اگه نبودم خب باوجود قرص پریود میشدم گاها هم میگم ن الکی امیدوار نشو

عزیزم همین الان داشتم یاسین میخوندم برات دعا کردم.توهم برامن دعا کن لطفا راستی مهساجون تاحالا قرص م ...

نه عزیزم من قرص نخوردم،فقط آمپول زده بودم،منم فک میکنم با این علائمی که داری ان شا الله بارداری،کاش بری آزمایش بدی،من الان یه هفته ای میشه احساس تهوع دارم،خیلی شدید نیست ولی هست،تنگی نفس هم دارم ،نفخ،یکم درد زیر دل

نه عزیزم من قرص نخوردم،فقط آمپول زده بودم،منم فک میکنم با این علائمی که داری ان شا الله بارداری،کاش ...

امتحانام پروبالمو بسته.فردا تمون میشه انشالا ببینم چی میشه.دعا کن برام مهسایی..اسم منم مهساس😍😛

امتحانام پروبالمو بسته.فردا تمون میشه انشالا ببینم چی میشه.دعا کن برام مهسایی..اسم منم مهساس😍😛

آخی،واقعا؟؟ چه خوب،دانشجویی؟ چی میخونی؟ منم دانشجو ارشدم،معماری خوندم،البته درسم تموم شده مشغول پایان نامم

آخی،واقعا؟؟ چه خوب،دانشجویی؟ چی میخونی؟ منم دانشجو ارشدم،معماری خوندم،البته درسم تموم شده مشغول پایا ...

چرا تیکر بارداری نمیذاری گلم؟؟؟