2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط تمرین کن وپشت سرهم برون اصلا ول نکن من ی مدت پشت سرهم میرفتم بیرون بامادرم خرید امابعدش ماشینو بابام لازم داشت گرفت🥲یادم رفته خیلی خوب داشتم پیش میرفتم

اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰

۱۹ سالمه 

۱۸ سالگی رفتم آموزشگاه گواهینامه گرفتم 

باید ماشین زیر دستت باشه بری و بیای تا حرفه ای بشی 

من خودم هر دفعه ای رانندگی میکنم چون ماشین از خودم ندارم و بیشتر دست مامان یا بابامه

کاربری جدید نیستم....دوباره اومدم

😐😐😐😐😐😐

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

عزیزم اصلااااااا نترس رانندگی به زنا اعتماد بنفس بی نهایت میده اصلا هم ترس نداره 

دیدی پسرا چقدر اعتماد به نفس دارن کلی گند میزنن بازم اعتماد بنفسشو دارن به نظرم این راز موفقیشونه تو رانندگی و حتی خیلی جاهای دیگه ما یک اشتباه کوچیک میکنیم تا چند هفته فقط خودمون خودمونو سرزنش میکنیم