2777
2789
عنوان

فضای مجازی

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 28 پست
اگه مثل یه دوست معاشرت کنی تضمین میکنم هیچ دختری بهت وابسته نمیشه ! مگر اینکه فاز صمیمت برداری و به ...

ببین من یه آدمی بودم که رابطه زیاد داشته وناخودآگاه بعضی رفتار ازگذشته تو وجودم هست ویهو توحرف ورفتارم خودشو نشون میده ولی قصد دل شکستن نداشتم وندارم

احترام احترام میاره....
اینقدر دلت خوشه با جنس مخالف به چشم دوست معمولی معاشرت میکنی سرخوشی نیست؟؟؟

به چشم یه آدم عادی  نگاه می کنم،مثل یه نفر که توخیابون رهگذری باهاش حرف می زنم

احترام احترام میاره....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین من یه آدمی بودم که رابطه زیاد داشته وناخودآگاه بعضی رفتار ازگذشته تو وجودم هست ویهو توحرف ورفتا ...

دل شکستن که همیشه عمدی نیست .

یه جا نادیده گرفتی و اهمیتی ندادی و باعث آزار کسی شده .

اگه قبل از ارتباط مشخص کنید که یه دوست ساده و اجتماعی هستید از حرف و رفتارات برداشت خاصی نمیشه

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
دل شکستن که همیشه عمدی نیست . یه جا نادیده گرفتی و اهمیتی ندادی و باعث آزار کسی شده . اگه قبل از ا ...

چه رابطه ای چه رفاقتی...بعضیا از یه حرف زدن عادی به این مرحله می رسن

احترام احترام میاره....
به چشم یه آدم عادی  نگاه می کنم،مثل یه نفر که توخیابون رهگذری باهاش حرف می زنم

نمیدونم والا من به عنوان یه دختر نمیتونم بی احساس با یه پسر دوس شم یا عاشقش میشم یا حالم بد می‌شه از ارتباط با پسر نامحرمی که بهش حس ندارم تاپیکت رو جواب داد قشنگ بود متنت

رهایی ...
چه رابطه ای چه رفاقتی...بعضیا از یه حرف زدن عادی به این مرحله می رسن

وقتی ارتباطاتت سر و تهی نداره سوتفاهم‌پیش میاد .

شما با یه نفر یه مدت صحبت کنی که چی بشه !؟

با خودت درگیری گمونم

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
نمیدونم والا من به عنوان یه دختر نمیتونم بی احساس با یه پسر دوس شم یا عاشقش میشم یا حالم بد می‌شه از ...

حس به مرور ساخته میشه.....

این تا پیکو بلافاصله بعداز اون دختره زدم

احترام احترام میاره....
شرایط جوریه که پسرا از وابسته شدن دختر بهشون فرارین،همین دیشب با یه دختر حرف می دم وحس کردم داره واب ...

ولی من یه رفیق دارم که متفاوت با حرف شماس

هم من میدونم اون چقد دوسم داره و هم اون از دوس داشتن من باخبره ولی خیلی ام باهم خوبیم 

هیچوقتم دنبال دور شدن از هم نبودیم

وقتی ارتباطاتت سر و تهی نداره سوتفاهم‌پیش میاد . شما با یه نفر یه مدت صحبت کنی که چی بشه !؟ با خود ...

وقتی اون هی سعی می کنه باهات حرف بزنه توهم مجبوری جوابشو بدی.احترام خودتو نگه دار

دیگه نمیخوام چیزی بشنوم

احترام احترام میاره....
وقتی اون هی سعی می کنه باهات حرف بزنه توهم مجبوری جوابشو بدی.احترام خودتو نگه دار دیگه نمیخوام چیزی ...

خیله خب باشه

ولی من یه رفیق دارم که متفاوت با حرف شماس هم من میدونم اون چقد دوسم داره و هم اون از دوس داشتن من ب ...

شماها به هم حس دارید حرف من واسه حس یه طرفه است

احترام احترام میاره....
دل شکستن که همیشه عمدی نیست . یه جا نادیده گرفتی و اهمیتی ندادی و باعث آزار کسی شده . اگه قبل از ا ...

نمی شه ارتباط که طولانی باشه درد دل می اد وسط . شوخی . همدردی . افزایش اطلاعات شخصی 

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
نمی شه ارتباط که طولانی باشه درد دل می اد وسط . شوخی . همدردی . افزایش اطلاعات شخصی 

آره اینم هست 

کلا دوستی بین جنس مخالف چنین چیزایی رو داره