2777
2789
عنوان

اجابت دعا

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 32 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وای الهی دورتون بگردم یه دنیا ممنونم

خدا نکنه عزیزم الهی که زنده و سلامت باشید 

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
توروخدا دعا کنید خدا کمک کنه از راه بی گمونی بدهی ها داده بشه و کار و شغل برادرم درست بشه 

به روی چشمم عزیزم به نیت حاجتتون ۱۰مرتبه امن یجیب میخونم 

عزیزم ذکر استغفار زیاد بگید بعدش حاجتتونو بخواین

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
به روی چشمم عزیزم به نیت حاجتتون ۱۰مرتبه امن یجیب میخونم  عزیزم ذکر استغفار زیاد بگید بعدش حاج ...

باورتون نمیشه انکار زندگیمون کن فیکون شده آرامش اصلا نداریم .حتی درخت آلبالو خونه ی مادرم هم یهو پارسال خشکشد 

باورتون نمیشه انکار زندگیمون کن فیکون شده آرامش اصلا نداریم .حتی درخت آلبالو خونه ی مادرم هم یهو پار ...

زندگی بالا و پایین زیاد داره گلم ان شاءالله بزودی از لطف و کرم خدا روی خوششو بهتون نشون بده و تاپیک بزنی خوشحالمون کنی

نمی‌دونم بخدا شما نمی‌دونید چیکار باید بکنم 

اگر علتش سنگینی هست باید اون سنگینی رفع بشه 

مثلا اگر چشم زخم هست، خوندن چهارقل و آیت الکرسی و ان یکاد هست و اگر مشکل تنفسی ندارید اعمال خاص اسپند دود کردن هم موقع غروب به جز پنج شنبه جمعه انجام بدید 

اگر خدای ناکرده نفرین و حق الناس رد مظالم دادن و دعای خیر در حق اون اشخاص هست و توکل به خدا برای دفع اون نفرین 

اگر طلسم هست برگزاری چله سوره بقره و سوره تکویر و خواندن نماز مخصوص(که اگر خواستید براتون بفرستم ) هست 

و بعد توکل به خدا و خوندن سوره های خاص برای مال و برکت هست 

و نماز شب هم کمک کننده هست 

اما توکل قلبی و زبانی دايم به خدا داشته باشید 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

اگر علتش سنگینی هست باید اون سنگینی رفع بشه  مثلا اگر چشم زخم هست، خوندن چهارقل و آیت الکرسی و ...

میگم کسی را نمی‌شناسید از توی قرآن متوجه بشن مشکلمون علتش چیه وچجپری رفع کنیم 

ممنونم عزیزم بفرست برام بیزحمت 

خواهش می کنم بزرگوار 🌹 

موقع اذان صبح نیت دفع فلان طلسم باطل نشدنی و سنگین و سیاه و... می کنید و بعد با صدای بلند یعنی صدایی که خودتون صدای خودتون و کلماتی که مبگلد واضح و آشکار بشنوید اذان بگید و بعد از اذان دو رکعت نماز صبح می خونید و بعد با همان صدای اذان گفته پنجاه آیه از قرآن و ناس و فلق رو می خونید و موقع خواب هم چهارقل و آیت الکرسی می خونید و توکل قلبی و زبانی به خدا می کنید که اون طلسم مورد نظر باطل شده باشه و تا زمان نتیجه دیدن چهارقل و آیت الکرسی بخونید و همراه تون باشه 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈