2777
2789
عنوان

باز سرما رفت اومد و بوی عرق🤢😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1742 بازدید | 81 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی روزنه ها رو ببنده الان نه ولی بعده ها ممکنه مشکل ایجاد کنه

روزنه رو ک نمیبنده کلی عرق میکنی مث همیشه فقط بو نمیده عرقت ..‌ وگرنه تو گرما لباست خیس خیس میشه

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
آهان پس کلی نیست در مورد خودت و زندگیته منم یکی رو مغزم نبخشیده ولی قلبم چرا 

تنها کسیکه نتونستم هیچوقت کینه ازش بدل بگیرم فقط ی نفر بود 

کاش برام آسون بود بخشیدن آدمای اطرافم و کینه ای نبودم

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد گفتمش ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟! تحصیلات شغل و پولت هیچوقت یه روز صبح بیدار نمیشه تصمیم بگیره که یهویی ولت کنه و بره به آرزوهات بچسب و تلاش کن برای رسیدن به رویاهات باور کن جنس مخالف جایی نمیره بقول ی بنده خدایی خودتو به اهدافت گره بزن👌🏻ک..ری ترین و تاکسیک ترین آدمایی که میشناسم لایکشون زیر همه پستای روانشناسی هست یادت نره که شخصیت آدم‌ها با چیزایی که از خودشون تعریف می‌کنن خیلی متفاوته همونطورکه برچسب روی شیشه‌ی مربا شبیه خود مربا نیست! شیر تو عاقبت کسیکه یروزی بهت حس ناکافی بودن داده که الان اعتماد به نفست پایین باشه ولی باور کن یه روزی آدم درستش اینقدر بهتون اعتماد به نفس میده که باورت نمیشه و میگی با منی؟ تنهایی بزرگت می‌کنه یادت نره هیچکس دوست تو نیست حتی پدر و مادرت خب؟! توی تاپیک های مهاجرت ، روانشناسی و کتاب تگم کنید لطفاً🥰
چون دیدم میگم مثلا مادربزرگم تو گرما ۵۰ درجه خوزستان با اینکه عطر نمیزنه ولی بوی گل میداد خیلی زن پا ...

اخه اونا فرق دارن 

از اول امقدر غذاهای خوب و طبیعی خوردن که هورمون هاشون سر جاشه هیچ بیماری این مدلی ندارن 

ولی ما نه ما فست فود و شیرینی جات و‌اینا پدرمونو‌در آورده 

از بچگی هم داریم میخوریم اینارو 

متاهل🧿❤️
تنها کسیکه نتونستم هیچوقت کینه ازش بدل بگیرم فقط ی نفر بود  کاش برام آسون بود بخشیدن آدمای اطر ...

کینه ای بودن اول به خودت آسیب میزنه بعد به اطرافیانت

به خاطر خودت ببخش 

ببخشیدن به معنای دوباره پذیرفتن و فرصت دادن نیست بخشیدن یعنی بگذر و براموش کن و رها کن 

اینطوری خودت آرومی

کینه ای بودن اول به خودت آسیب میزنه بعد به اطرافیانت به خاطر خودت ببخش  ببخشیدن به معنای دوبا ...

درسته❤️

دلم میخواد اما نمیشه 

فک کنم باید دور شم از محیطی که توشم چون خیلی آسیب رسید بهم 

شاید اونموقع تونستم ببخشم

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد گفتمش ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟! تحصیلات شغل و پولت هیچوقت یه روز صبح بیدار نمیشه تصمیم بگیره که یهویی ولت کنه و بره به آرزوهات بچسب و تلاش کن برای رسیدن به رویاهات باور کن جنس مخالف جایی نمیره بقول ی بنده خدایی خودتو به اهدافت گره بزن👌🏻ک..ری ترین و تاکسیک ترین آدمایی که میشناسم لایکشون زیر همه پستای روانشناسی هست یادت نره که شخصیت آدم‌ها با چیزایی که از خودشون تعریف می‌کنن خیلی متفاوته همونطورکه برچسب روی شیشه‌ی مربا شبیه خود مربا نیست! شیر تو عاقبت کسیکه یروزی بهت حس ناکافی بودن داده که الان اعتماد به نفست پایین باشه ولی باور کن یه روزی آدم درستش اینقدر بهتون اعتماد به نفس میده که باورت نمیشه و میگی با منی؟ تنهایی بزرگت می‌کنه یادت نره هیچکس دوست تو نیست حتی پدر و مادرت خب؟! توی تاپیک های مهاجرت ، روانشناسی و کتاب تگم کنید لطفاً🥰
درسته❤️ دلم میخواد اما نمیشه  فک کنم باید دور شم از محیطی که توشم چون خیلی آسیب رسید بهم  ...

تو هرگز نمی تونی در محیطی که بیمار شدی درمان بشی 

اینو یه جا خونده بودم

هر موقع حالت خوب شد و آماده بودی ببخش❤

بصورت مرتب و هفتگی، پودر بهداشتی سنتی اصل بزن به نواحی بدن که موی زائد درمیاد، بعد از کیسه و لیف و شست و شوی کامل، حنا که از قبلاً خیسوندی، بزار چند دقیقه بمونه روی اون نواحی. 

پودر بهداشتی که بعضی ها میگن نوره یا واجبی. 

قبل و بعد از استفاده هم اسفند و گلپر دود کن داخل خونه و حمام که بو نپیچه. 

البته میگن باید اصلاح مزاج و اصلاح تغذیه هم انجام بشه. 

شاید حجامت هم تأثیرگذار باشه. 

کلا سبک زندگی قدیمی ها، خیلی نکات علمی و بهداشتی داخلش وجود داشته که متأسفانه الان کمرنگ شده و باعث  بسیاری از مشکلات شده. 

تو هرگز نمی تونی در محیطی که بیمار شدی درمان بشی  اینو یه جا خونده بودم هر موقع حالت خوب ش ...

ممنونم بخاطر حرفات عزیزم❤️