2777
2789
هووف‌اگه کسیو داشت ک نمیومد مجازی بگه

کاش حداقل تاپیکش عین بقیه پر بازدید ها دروغ باشه

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختره تاپیک زده دوس پسرم میگه حوصلم سر رفته بیا خونمون دختره هم منظورشو نگرفته رفته خونه ش بهش تجاوز ...

اهاااا اون ؟

قبول کن بی احتیاطی کرده  ولی اینکه بهش تجاوز شده دست خودش نبوده و نیاز به حمایت داره 

مخصوصا الان که حالش خوب نیست

بعضی کاربرای این‌جا انگار از قرون وسطی درامدن خب آدم نمی‌تونه اصلا از دغدغه‌اش بگه فقط باید بدگویی خ ...

طرف فحش شوهرش میداد ۵۰صفحع رفت تاپیک کسی ام گزارش نزد

بعد تا یچیز میگی غیر این گزارشت میزنن

اهاااا اون ؟ قبول کن بی احتیاطی کرده   ولی اینکه بهش تجاوز شده دست خودش نبوده و نیاز به حمایت ...

اره قبول دارم. الان اگه دلش بشکنه دور از جون خودکشی کنه... 

واقعا موندم بعضیا چقدر بی وجدان یا احمقن

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

اره قبول دارم. الان اگه دلش بشکنه دور از جون خودکشی کنه...  واقعا موندم بعضیا چقدر بی وجدان یا ...

اره واقعا نمک رو زخم می‌پاشند 

حالا تو برو بهش بگو آخر دنیا که نیست به خانوادش بگه حالا یکم سربسته تر یا خودش اگه میتونه بره پزشکی قانونی پسره رو ادب کنن