2777
2789
عنوان

کاربر مصی

| مشاهده متن کامل بحث + 809 بازدید | 28 پست
اره منم دیدم یادم نیست کدوم بود😁

اوم حالا من فعالم اینجا اگه خبری ازش شد درخواستو تاپیکمو میبینه 

هیچوقت هیچوقت هیچوقت وقتتونو واسه قانع کردن کسی که نمیخادتون تلف نکنید اون به اصطلاح بشر قرار نیس بفهمه که شما واقعا خوبید چون کسی که خوب نیس قادر به دیدن خوبی هم نیست🙂✨️

یه کاربری دیگه هم داشت اسمش

رستگاری در شاوشنگ بود اونو تگ کن شاید بیاد

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یه کاربری دیگه هم داشت اسمش رستگاری در شاوشنگ بود اونو تگ کن شاید بیاد

بلد نیستم تگ کنم😕

هیچوقت هیچوقت هیچوقت وقتتونو واسه قانع کردن کسی که نمیخادتون تلف نکنید اون به اصطلاح بشر قرار نیس بفهمه که شما واقعا خوبید چون کسی که خوب نیس قادر به دیدن خوبی هم نیست🙂✨️
بلد نیستم تگ کنم😕

فک کنم اون کاربریشم تعلیق شده تگ نشد

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

فک کنم اون کاربریشم تعلیق شده تگ نشد

لابد قسمت نیس بش خبر بدم😅

مصی از سایت رفته برای یه مدت 

من باهاش در ارتباطم و بهش اطلاع میدم

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
مصی از سایت رفته برای یه مدت  من باهاش در ارتباطم و بهش اطلاع میدم

اگه میشه به خودش بگو اگه اجازه داد آیدیشو بدی من برا خودش بفرستم عکسو

اگه میشه به خودش بگو اگه اجازه داد آیدیشو بدی من برا خودش بفرستم عکسو

باشه حتما

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
باشه حتما

مرسی

مرسی

دوست عزیزز 

درخواست میدم قبول کن

دماغش فیلر بود فک‌کنم 

خداحافظی کرد گفت نمیام تا پاییز

' میگفت: ایران تنها کشوریه که اگه مردمش برای حمایت از کشورهای دیگه به خیابان بیایند حماسه آفریدند، اما اگر برای دفاع از حق خودشان به خیابان بیایند،آشوبگر،فتنه گر و خائنن... من از نسل اعراب نیستم،من از نسل پدرم کوروش بزرگم👑(:

دوست عزیزز  درخواست میدم قبول کن

قبول کردم عزیزم

دماغش فیلر بود فک‌کنم  خداحافظی کرد گفت نمیام تا پاییز

اره فیلر بود ولی حس میکنم این عکسشو بی اجازه گذاشتن