خب از اونه دیگه عزیزم درد داره بهانه جو شده پسر من هم همین بود هر وقت دندون در میاورد اینجوری میکرد
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
پسر منم یک سال و نیمشه همش قهر میکنه خودشو میزنه زمین آبجیشو گاز میگیره سر خودشو محکم میکوبه زمین، همشم بخاطر اینکه ب آبجیش حسادت میکنه و اصلا نباید اونو بغل کنیم
دختر من بهتر نشد بدتر هم شد یعنی تو کل طایفه معروفه
پسر من بهتر شده خداروشکر الان نزدیک سه سالشه هر وقت گریه میکنه به قول شما زیاد سعی میکنم محل ندم الان میشه با بی محلی درست کرد ولی ۱۶ ماهگی هنوز خیلی کوچیکه متوجه نمیشه
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
وحشتناک نیست حق با ایشون هست به گریه بجه ها نباید محل داد یه روانشناسی بود میگفت باید مادر مقتدری باشید یا نه نگید اگه گفتید هر چقدر گریه کنه خودشو بکشه هم نباید محلی بزارید البته این واسه بچه های بالای ۲ سال هست ۱۶ ماهه هنوز کوچیکه متوجه نمیشه