2777
2789
عنوان

مامانای باتجربه بیاین لطفا😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 64 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم داشتن دوچرخه سواری میکردن با آبجیش  من ازشون گرفتم گفتم بسه دیگه دوچرخه این بچه شروع ...

بچتون تحرک وورزش وبازی رو دوست داره این که عالیه سرش روبابازیهای مختلف گرم کن تاانرزیش تخلیه بشه 

اره دندونم داره درمیاره فکر کنم

خب از اونه دیگه عزیزم درد داره بهانه جو شده پسر من هم همین بود هر وقت دندون در میاورد اینجوری میکرد 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

وقتی قراره چیزی رو ازش بگیری اول با یه چیز جدید سرگرمش کن بعد اون وسیله قبلی رو بردار اینجوری لجباز بار نمیاد 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

وقتی قراره چیزی رو ازش بگیری اول با یه چیز جدید سرگرمش کن بعد اون وسیله قبلی رو بردار اینجوری لجباز ...

اخه نمیدونی چه جوری بود شرایط

بذار عکس بفرستم

باباش با کمربند صندلی غذا از پشت بسته بود ترک دوچرخه🤣🤣

بعد دیدم هی نق میزنه گریه میکنم گفتم حتما خسته شده. دخترمم گفت من دیگه نمیخوام بازی کنم گفتم پس پیاده کنم داداشو دوچرخه رو ببرم بالکن بذارم 

دختر من بهتر نشد بدتر هم شد یعنی تو کل طایفه معروفه

پسر من بهتر شده خداروشکر الان نزدیک سه سالشه هر وقت گریه میکنه به قول شما زیاد سعی میکنم محل ندم الان میشه با بی محلی درست کرد ولی ۱۶ ماهگی هنوز خیلی کوچیکه متوجه نمیشه 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
چقد وحشتناک

وحشتناک نیست حق با ایشون هست به گریه بجه ها نباید محل داد یه روانشناسی بود میگفت باید مادر مقتدری باشید یا نه نگید اگه گفتید هر چقدر گریه کنه خودشو بکشه هم نباید محلی بزارید البته این واسه بچه های بالای ۲ سال هست ۱۶ ماهه هنوز کوچیکه متوجه نمیشه

احتمالا برون‌گرا ست که حق شو میخواد واعتراض میکنه

کلا بچه ارومیه خیلی

هرکس میبینه میگه

فقط تو این یک هفته سه بار برای چیزی اینجوری جیغ زده و یک ربعی گریه کرده بعدش خودش اروم شده چون من بی توجهی کردم

گفتم بپرسم ببینم رفتار من درسته یانه