2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه فقط همیشه بینیش کیپه

به خاطر همونه چون حلق و بینی و نای و تمام مجرا های تنفسی به هم مربوطن 

شاید آلرژی داره 

سابقه آلرژی دارید؟

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻
خسته شدم نمیدونم چشه استرس گذفتم

استرس چرا 

چون بینی اش کیپه طبیعیه 

ولی ببرش گوش و حلق و بینی اطفال اگر داریم 

یا ریه 

برای آلرژی 

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻

البته آلرژی دارم خودم از بچگی 

درمان نداره 

ولی شاید برای کیپ بودن بینی اش چیزی بهش بدن

شما خودتون میپره گلوتون؟

نه نمیپره ولی واقعا به سختی غذا میخورم 

همش بینی ام کیپه 

آلرژیمم چهار فصله 

عزیزم‌ میشه جواب بدی لوزه باعث پریدن غذا ب گلو‌میشخ

بله عزیزم امکانش هست  برادر زاده من اینجور بود و برای اون تشخیص لوزه دادن  البته حتما حتما با پزشک این مورد را در میون بگذار و مشورت کن ببین چی میگه

چقدر حسرت  به دلیم‌